Επίθεση στον γείτονά του για έναν κάδο απορριμμάτων εξαπέλυσε ένας κάτοικος χωριού, στο Πήλιο, το πρωί της Κυριακής. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Κάτω Γατζέα.
Όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ένας 55χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων και όρμησε επάνω του, τον χτύπησε, και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει κομμάτι.
Το θύμα, περίπου 65 ετών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά, καθώς συχνά προβαίνει σε καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Oι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, μίλησαν για πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση, αφού η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι μεγάλη και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Πηγη: TheNewspaper.gr, real.gr
Επίθεση στον γείτονά του για έναν κάδο απορριμμάτων εξαπέλυσε ένας κάτοικος χωριού, στο Πήλιο, το πρωί της Κυριακής. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Κάτω Γατζέα. Όπως αποκαλύπτει το ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανία: Τηλεφωνικές συνομιλίες του καγκελάριου Μερτς με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ

Ινδονησία: Σαράντα πέντε νεκροί ο νέος απολογισμός της κατάρρευσης ισλαμικού οικοτροφείου, οι έρευνες συνεχίζονται

Κυνηγάκης και Μακρή πανελληνιονίκες στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, πρωταθλητής ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
