Το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο ηθοποιός βρίσκεται στη θέση της αναμετάδοσης του διαγωνισμού και η φωνή του πλέον είναι η αγαπημένη των Eurofans.
Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», προβλήθηκε ένα έγγραφο το οποίο φέρεται να δείχνει την αμοιβή του Γιώργου Καπουτζίδη για την αναμετάδοση του διαγωνισμού της Eurovision.
Συγκεκριμένα, το έγγραφο που προβλήθηκε αναφέρει πως ο παρουσιαστής και ηθοποιός έλαβε το ποσό των 7.440,00 ευρώ για την παρουσίαση της Eurovision το 2019.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ποσό αυτό ο Γιώργος Καπουτζίδης το έλαβε 6 μήνες μετά την παρουσίαση του διαγωνισμού.
Μετά την προβολή του ρεπορτάζ πυροδοτήθηκε έντονη συζήτηση στο πάνελ της εκπομπής.
Αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε πως: «Και λίγα πήρε! Χαίρομαι που άνθρωποι σαν τον Καπουτζίδη να πηγαίνουν στην ΕΡΤ και να της δίνουν αίγλη και να την αναβαθμίζουν. Είναι εξαιρετικός στο κομμάτι που έχει να κάνει με τη Eurovision».
Η Νάταλι Κακκαβά με ερώτηση που έθεσε στους συμπαρουσιαστές της θέλησε να μάθει αν έχουν βγει στο παρελθόν οι αντίστοιχες αμοιβές άλλων παρουσιαστών. «Ναι και είναι μεγάλης… τάξεως» της απάντησαν οι υπόλοιποι του πάνελ.
«Άρα, ο άνθρωπος αυτός που δίνει τρελό prestige στην παρουσίαση του συγκεκριμένου διαγωνισμού, τον έχουμε ταυτίσει και πραγματικά μόνο τον Καπουτζίδη θέλω να βλέπω στην συγκεκριμένη παρουσίαση, το βρίσκω λίγο άκομψο αυτό» τόνισε η Νάταλι Κακκαβά.
πηγή newsbeast.gr

Τελευταία Νέα
Advertisement
Advertisement
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Tags: Γιώργος Καπουτζίδης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζητούν την παρέμβαση της πολιτείας: Εξαντλητικές οι συνθήκες εργασίας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι του ηχολήπτη που έχασε την ζωή του
