34.2 C
Serres

Σέρρες: Δικαστές και δικηγόροι τίμησαν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη (video)

Date:

Τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου,  α΄επισκόπου της πόλης των Αθηνών και προστάτη των δικαστικών λειτουργών, τίμησε σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών.
 
Το πρωί τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού της πόλης των Σερρών, προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου
Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Σερρών αναφέρθηκε στη χαρισματική προσωπικότητα του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Παράλληλα προέτρεψε δικαστικούς λειτουργούς και δικηγόρους να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της δικαιοσύνης, με εντιμότητα, εργατικότητα και ήθος.
 
Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σερρών Βασίλης Κατιρτζόγλου, Δικαστικοί Λειτουργοί, Δικηγόροι, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, υπάλληλοι του Δικαστικού Σώματος καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.
 








ΕλλάδαΣέρρες: Δικαστές και δικηγόροι τίμησαν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

‘Ερχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή ενόργανης γυμναστικής που κατηγορείται για σεξουαλικη παρενόχληση

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα