“Δεν αντέχει η αγορά των Σερρών ένα δεύτερο lockdown” αναφέρει με δήλωσή της, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Πασχαλία Νάνου Μήτρακα κληθείσα να σχολιάσει δήλωση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πως η οικονομία αντέχει και δεύτερο lockdown.
Την ίδια ώρα, η κυρία Νάνου τονίζει ότι η αγορά των Σερρών είναι μουδιασμένη με το καταναλωτικό κοινό να είναι φοβισμένο λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα σημειώνει ότι η πτώση στον τζίρο των καταστημάτων είναι ανάλογα με το είδος του καταστήματος.
“Δεν αντέχει η αγορά των Σερρών ένα δεύτερο lockdown” αναφέρει με δήλωσή της, η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Πασχαλία Νάνου Μήτρακα κληθείσα να σχολιάσει δήλωση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Ριέκα: «Όταν τελειώσω την καριέρα μου και έχω ένα κονιάκ ή ένα πούρο, μπορεί να θυμάμαι αυτά τα παιχνίδια»

Ν. Ανδρουλάκης: «Υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν είναι ουτοπία η κοινωνική δικαιοσύνη, η μείωση των ανισοτήτων και μια άλλη ηθική στην πολιτική»
