Γεννηματά: Να ασκήσει βέτο η κυβέρνηση εάν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία

Η κυβέρνηση έχει την κύρια ευθύνη να αποτρέψει τα τετελεσμένα σε βάρος μας από την Τουρκία, τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
 
 
«Η κυβέρνηση έχει την κύρια ευθύνη να αποτρέψει τα τετελεσμένα σε βάρος μας από την Τουρκία, με διπλωματικά και επιχειρησιακά μέσα», ανέφερε σε δήλωσή η Φώφη Γεννηματά για τη νέα τουρκική προκλητικότητα και τόνισε ότι «η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα, με κάθε τρόπο».
Ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Πέμπτης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι «οφείλει να επιβάλει κυρώσεις κατά της Τουρκίας και εμπάργκο όπλων στην Τουρκία από τα κράτη μέλη» καλώντας τη κυβέρνηση να ασκήσει ακόμη και veto.

Babis



ΠολιτικήΓεννηματά: Να ασκήσει βέτο η κυβέρνηση εάν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν επιβάλλει...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Π. Μαρινάκης: Για πρώτη φορά δεν υπάρχει καμία ενεργή κατάληψη σε πανεπιστημιακό χώρο

«Πρέπει να επικαιροποιηθεί ένας πολύ σημαντικός νόμος που ψηφίστηκε...

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Αλ Σίσι στο Μαξίμου

Ξεχωριστή σημασία για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης...

Στην Κύπρο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά από πρόσκληση του...

Μεγάλο ενδιαφέρον για το ελληνικό kids wallet στα διεθνή μέσα

Εκτενή κάλυψη έχει λάβει από διεθνή μέσα ενημέρωσης η...

Τελευταία Νέα