“Δεν θέλουμε να αφήσουμε ούτε έναν επιβάτη σε στάση αλλά είναι περισσότερο αυτονόητο, ότι συμμετέχουμε στην προσπάθεια του κράτους να ελέγξει τη διασπορά του κορονοϊού”     Η λέξη “πλήρες” ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

“Δεν θέλουμε να αφήσουμε ούτε έναν επιβάτη σε στάση αλλά είναι περισσότερο αυτονόητο, ότι συμμετέχουμε στην προσπάθεια του κράτους να ελέγξει τη διασπορά του κορονοϊού”

 

 

Η λέξη “πλήρες” θα αντικαθιστά την αναγραφή του προορισμού των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης όταν γεμίζουν σε ποσοστό 65%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

 

Αγαπητοί επιβάτες,

η εταιρεία μας συμμορφώνεται πλήρως στους κανόνες της πολιτείας, σχετικά με την πληρότητα, γνωρίζοντας ότι μοιραία, κάποιοι επιβάτες δεν θα εξυπηρετηθούν. Στα λεωφορεία μας υπάρχει πλέον η φωτεινή επιγραφή ΠΛΗΡΕΣ, που θα αντικαθιστά την ονομασία της γραμμής, όταν το λεωφορείο γεμίζει σε ποσοστό 65% .

Δυστυχώς, ο αριθμός των λεωφορείων ΔΕΝ είναι απεριόριστος, ούτε μπορούμε να τον αυξήσουμε, όπως εύκολα μπορεί να λέγεται ως «ατάκα». Διαθέτουμε επαρκέστατο αριθμό λεωφορείων σε συνθήκες ομαλότητας. Σε έκτακτες συνθήκες, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα προσθήκης κι άλλου λεωφορείου σε κάθε δρομολόγιο. Ο αριθμός των λεωφορείων είναι συγκεκριμένος (και είναι μεγάλος) και δεν μπορεί να διπλασιαστεί σε λίγο χρονικό διάστημα.

Advertisement
Babis

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των επιβατών, με αγάπη και σεβασμό στις ανάγκες μετακίνησής τους, αλλά αυτές τις κρίσιμες ημέρες προηγείται η υγειονομική ασφάλεια. Οι έλεγχοι της πολιτείας είναι συνεχείς και αυστηροί και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, περιορίζοντας προσωρινά κάποιες ελευθερίες και δικαιώματα. Τα μέτρα είναι προσωρινά και θα εφαρμοστούν με ευλάβεια, για το γενικό καλό, μέχρι να λήξει η πανδημία και να επανέλθουμε στους γνώριμους ρυθμούς, όπου η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. εξυπηρετούσε στο 100% κάθε ανάγκη μετακίνησης στον τομέα ευθύνης της.

 

Σας ζητούμε λοιπόν, να κατανοήσετε ότι σε κάποια δρομολόγια -μικρό ποσοστό του συνόλου, λιγότερο από 5%- μπορεί να αναρτηθεί από κάποια στάση και μετά, η ένδειξη ΠΛΗΡΕΣ, άρα να μην επιβιβάζονται άλλοι επιβάτες, για την προστασία όσων είναι ήδη μέσα στο λεωφορείο.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι τους κανόνες τους επιβάλει η πολιτεία και όχι οι πάροχοι συγκοινωνίας και σε αυτούς υπακούμε.

Είναι αυτονόητο ότι δεν θέλουμε να αφήσουμε ούτε έναν επιβάτη σε στάση, αλλά είναι περισσότερο αυτονόητο, ότι συμμετέχουμε στην προσπάθεια του κράτους να ελέγξει τη διασπορά του κορωνοϊού.

Μαζί με υπομονή, θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα.

 

Πηγή makthes.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρμελάδα σύκο

26/08/25 12:02 πμ

Μαρμελάδα σύκο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας στη Στοκχόλμη

25/08/25 11:57 μμ

Οικουμενικός Πατριάρχης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας στη Στοκχόλμη

Φορολογικές ελαφρύνσεις στη ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τον Ιανουάριο 2026

25/08/25 11:50 μμ

Φορολογικές ελαφρύνσεις στη ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τον Ιανουάριο 2026

Δοκιμασμένοι τρόποι να αφαιρέσετε  τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

25/08/25 11:30 μμ

Δοκιμασμένοι τρόποι να αφαιρέσετε  τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

25/08/25 11:29 μμ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Νέα τροπή στην υπόθεση – Θα κατονομάσει τον δολοφόνο του Παναγιώτη

25/08/25 11:24 μμ

Βόλος: Ο 13χρονος γιος πάλεψε με τον πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Φώτης Σπύρος: Το μήνυμα ζωής μετά τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

25/08/25 11:12 μμ

Φώτης Σπύρος: Το μήνυμα ζωής μετά τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 26 Αυγούστου

25/08/25 11:03 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 26 Αυγούστου

Προφυλακίστηκαν οι 5 Τούρκοι μαφιόζοι: Αρνούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά - Τι υποστήριξαν

25/08/25 11:00 μμ

Προφυλακίστηκαν οι 5 Τούρκοι μαφιόζοι: Αρνούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά – Τι υποστήριξαν

Κούραση: Με ποιες αλλαγές στη διατροφή θα την αντιμετωπίσετε

25/08/25 10:55 μμ

Κούραση: Με ποιες αλλαγές στη διατροφή θα την αντιμετωπίσετε

Ξέφυγες το σαββατοκύριακο με το φαγητό; Δες τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος

25/08/25 10:47 μμ

Ξέφυγες το σαββατοκύριακο με το φαγητό; Δες τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων

25/08/25 10:38 μμ

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων