Συγκλονίζει για την μάχη του με τον κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk». O παρουσιαστής και γνωστός tattoo artist όπως είπε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Συγκλονίζει για την μάχη του με τον κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk». O παρουσιαστής και γνωστός tattoo artist όπως είπε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για πέντε ημέρες και αν και ξεμπέρδεψε με τον κορωνοϊό έχει πνευμονία και στους δύο πνεύμονες. Όπως αποκάλυψε δεν ξέρει πώς κόλλησε καθώς τηρούσε όλα τα μέτρα και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός.

Advertisement
 

«Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με το γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Κάθισα πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα από την όγδοη μέχρι την δέκατη τρίτη. Βγήκα όμως… Την εικοστή μέρα είχα σύμπτωμα τη διάρροια γιατί είχε εξασθενήσει ο οργανισμός μου. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά. Δυνατός δεν είμαι σε σχέση με το πώς ήμουν πριν τον κορωνοϊό, αλλά είμαι καλύτερα από ότι ήμουν στο νοσοκομείο.

Έχω πάρα πολλούς φίλους που νόσησαν από κορωνοϊό και το πέρασαν με δέκατα ή χωρίς συμπτώματα. Γνώριζα ότι είναι ένα θανατηφόρο νόσημα αλλά δεν πίστευα ότι θα το περάσω. Αγχωνόμουν πολύ για τη μητέρα μου. Τηρούσα τα μέτρα, είχα κάνει και ένα βιντεάκι που έδειχνα στον κόσμο πως να πιάνει τα αντικείμενα. Γενικά και πρόσεχα και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνουν και διασκεδάζουν.

Δεν μπορώ να σκεφτώ που κόλλησα. Είναι πολύ μετρημένες οι διαδρομές που έκανα. Κανένας φίλος μου δεν κόλλησε. Δεν ξέρω από που κόλλησα. Τι πρώτες μέρες που είχα δέκατα, μπήκα στο δωμάτιό μου και έμεινα μόνος μου. Επειδή από πέρυσι το Μάρτιο είχα πολλές φορές δέκατα, θεώρησα ότι είναι κρυολόγημα της εποχής. Προσπάθησα να μην κολλήσω τη γυναίκα μου αλλά δυστυχώς την κόλλησα. Η γυναικά μου έχει ένα παιδί, οπότε υπήρχε ένα παιδί στο σπίτι το οποίο δεν κόλλησε.

Την τρίτη μέρα που ξυπνάω μου λέει η γυναίκα μου ότι έχει και εκείνη δέκατα. Τις πρώτες δύο – τρεις μέρες είχα δέκατα και αδυναμία. Την τρίτη προς τέταρτη μέρα άρχισα να έχω πυρετό. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί κόλλησα τη γυναικά μου. Δεν φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή, είπα “ok θα το ξεπεράσω”. Μετά την τρίτη – τέταρτη μέρα είχα πάρα πολύ πυρετό. Ήταν ασταμάτητος. Είχε αρχίσει ο οργανισμός μου να λειτουργεί πολύ διαφορετικά. Έφτασα 39 με 39,5 πυρετό. Είχα 22 ώρες τη μέρα πυρετό εκτός από 12 με 2. Είναι σοκαριστικό. Εκείνη την ώρα σταμάταγε ο πυρετός.

Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί… μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω.

Στην τρίτη με τέταρτη μέρα άρχισα να μην μπορώ να φάω. Την έβδομη με όγδοη μέρα είχα τάση για εμετό. Προσπαθούσα να σταματήσω τον πυρετό για να καταφέρω να φάω, αλλά τότε το έβγαζα. Την όγδοη μέρα άρχισα να βήχω και να βγάζω φλέματα με αίμα. Ήθελα να πιστέψω ότι είναι από το χυμό ρόδι που είχα πιει το πρωί αλλά το απόγευμα έβηξα ξανά και είχα πάλι αίμα. Είχα ένα βάρος στο στήθος, δύσπνοια… από το 90. Οι γιατροί μου έδιναν ορό όλη τη μέρα… Από τη στιγμή που πέρασε το 48ωρο και δεν διασωληνώθηκα μετά συνήλθα.

Advertisement
MEGA

Στο θάλαμο ήμουν με άλλους τρεις από 60 έως 65, οι άνθρωποι απέναντι και δίπλα μου ήταν πολύ πιο δύσκολα από μένα. Διάβασα ότι γίνεται πόλεμος για ένα κρεβάτι και έφυγα με δική μου ευθύνη. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό. Οι δημοσιογράφοι προφανώς το κατάλαβαν, απ’ τη στιγμή που έμεινα πέντε μέρες μέσα. Πέρασα το διάδρομο του νοσοκομείου και το είδα. Εξωπραγματικά πράγματα. Εκατό άτομα στην ουρά. Περίμεναν στην ουρά να εξεταστούν. Όταν οι διπλανοί μου δέκα μέρες δεν γινόταν καλύτερα και εγώ σε πέντε μέρες ένιωθα τόσο καλά, είπα “αφήστε με να φύγω να πάρει το κρεβάτι κανένας άλλος που το έχει ανάγκη”. Η γυναίκα μου μπήκε στο νοσοκομείο την δεύτερη – τρίτη μέρα που ήμουν μέσα, έκατσε 24 ώρες και βγήκε», δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Πηγή: thestival.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

04/10/25 1:55 μμ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

04/10/25 1:50 μμ

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

Κατείχε 25 πιστόλια και συνελήφθη 27χρονος Τούρκος στην Ξάνθη

04/10/25 1:46 μμ

Κατείχε 25 πιστόλια και συνελήφθη 27χρονος Τούρκος στην Ξάνθη

Π. Μαρινάκης: Η μείωση των φόρων προτεραιότητα της κυβέρνησης

04/10/25 1:43 μμ

Π. Μαρινάκης: Η μείωση των φόρων προτεραιότητα της κυβέρνησης

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

04/10/25 1:38 μμ

Αλεξανδρούπολη: Κακουργηματική δίωξη στους 13 Τούρκους για το οπλοστάσιο που μετέφεραν

«Έχω απαχθεί από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις»: Το βίντεο της Πέτη Πέρκα από την Ελλάδα

04/10/25 1:33 μμ

«Έχω απαχθεί από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις»: Το βίντεο της Πέτη Πέρκα από την Ελλάδα

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η 28χρονη έγκυος στην Άρτα να μην πέθανε από αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση

04/10/25 1:27 μμ

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η 28χρονη έγκυος στην Άρτα να μην πέθανε από αλλεργική αντίδραση σε αντιβίωση

Νικόλ Κίντμαν: Η ατάκα για τον Τομ Κρουζ που έγινε viral εν μέσω του διαζυγίου της με τον Κιθ Έρμπαν

04/10/25 1:20 μμ

Νικόλ Κίντμαν: Η ατάκα για τον Τομ Κρουζ που έγινε viral εν μέσω του διαζυγίου της με τον Κιθ Έρμπαν

Συγκινεί η Άννα Μπιθικώτση: “Σε ένα μαντήλι έχω το τελευταίο δάκρυ του πατέρα μου”

04/10/25 1:05 μμ

Συγκινεί η Άννα Μπιθικώτση: “Σε ένα μαντήλι έχω το τελευταίο δάκρυ του πατέρα μου”

Δύο νεκροί τα ξημερώματα σε τροχαίο στην Αργυρούπολη

04/10/25 12:41 μμ

Δύο νεκροί τα ξημερώματα σε τροχαίο στην Αργυρούπολη

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια - 11 συλλήψεις

04/10/25 12:37 μμ

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – 11 συλλήψεις

Ανακοίνωση ΝΔ: Ερωτήματα περί της εμπλοκής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

04/10/25 12:26 μμ

Ανακοίνωση ΝΔ: Ερωτήματα περί της εμπλοκής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ