34.2 C
Serres

Βόλος: Γιαγιά τους φίλεψε ψωμί και αυτοί την λήστεψαν!

Date:

Μία 73χρονη στον Βόλο άνοιξε το σπιτικό της σε δύο Ρομά όταν της ζήτησαν λίγο ψωμί να φάνε. Η φιλότιμη γυναίκα τους φίλεψε ψωμί αλλά αυτοί μπήκαν μέσα στο σπίτι και τα έκαναν «φύλλο και φτερό».

Όπως ανάφερε η ηλικιωμένη, οι δυο δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανήλικοι, χτύπησαν την πόρτα της ηλικιωμένης γυναίκας στις 5 το απόγευμα και ζήτησαν να τους δώσει λίγο ψωμί να φάνε. Εκείνη τους λυπήθηκε και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να μπουν μέσα και να κάνουν τα πράγματά της “φύλλο και φτερό” στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα ή κοσμήματα, όπως μεταδίδει το e-thessalia.

Μάλιστα, προσπάθησαν να αφαιρέσουν ακόμη και τα δαχτυλίδια από το χέρι της ηλικιωμένης γυναίκας, χωρίς να το καταφέρουν. Τελικά, βρήκαν το πορτοφόλι που περιείχε 200 € και αμέσως τράπηκαν σε φυγή χωρίς να χτυπήσουν τη γυναίκα.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι κλέφτες έδωσε ο γαμπρός της ηλικιωμένης γυναίκας με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.








Πηγή dikaiologitika.gr

ΕλλάδαΒόλος: Γιαγιά τους φίλεψε ψωμί και αυτοί την λήστεψαν!

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει...

‘Ερχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου προπονητή ενόργανης γυμναστικής που κατηγορείται για σεξουαλικη παρενόχληση

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα