Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 24χρονος ράπερ που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 24χρονου ράπερ που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Δευτέρα.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη να μιλά με φιλικό πρόσωπο του νεαρού που εκείνη την ώρα τον αντίκρισε.

Λεπτομέρειες για τον εντοπισμό του 24χρονου δεν έχουν γίνει γνωστές, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι ζωντανός, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

 
Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η μητέρα του νεαρού ράπερ, η οποία μένει στη Γερμανία.



Babis

Το «Τούνελ» σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην Περαία Θεσσαλονίκης, μετέφερε πληροφορίες που ερευνούσαν οι εθελοντές μες τη νύχτα. Μαρτυρίες έφταναν και στο δικά τους τηλέφωνα, που ελέγχονταν.

Παρακολουθώντας την εκπομπή η θεία του αγνοούμενου Λάμπρου από τα Γιάννενα, όπου διαμένει, θέλησε να απευθύνει έκκληση στον ανιψιό της.

«Όλοι έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Είναι ένα εξαιρετικό και ευαίσθητο παιδί και ανησυχούμε πολύ για την τύχη του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 24χρονος ράπερ που είχε εξαφανιστεί

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Απομακρύνεται ο Λιμενάρχης Αλοννήσου – ΕΔΕ για επικίνδυνο συμβάν στο λιμάνι

Σε απομάκρυνση του Λιμενάρχη Αλοννήσου προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας...

Σπάτα: Το ντοκουμέντο που φέρνει την ανατροπή στο τραγικό τέλος της ζωής του 19χρονου Νικόλα

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα,...

Τελευταία Νέα