11.6 C
Serres

Γεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, θα ξανακλείσουν τα καταστήματα

Date:

Τη σημασία του να τηρηθούν τα μέτρα με το άνοιγμα του λιανεμπορίου τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. “Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς”, δήλωσε.

«Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

 
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια» πρόσθεσε, αναφέροντας πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα- ρίσκο που έχει παρθεί για την μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο υπουργός σχολίασε πως έχουμε δρόμο σε αυτό το θέμα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.







«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα», τόνισε.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όσον αφορά τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

Πηγή news247.gr

ΕλλάδαΓεωργιάδης: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, θα ξανακλείσουν τα καταστήματα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια-Έθιμα του Λαζάρου σε όλη την Ελλάδα

 Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και – σύμφωνα με το έθιμο – οι νοικοκυρές ετοιμάζουν τα «Λαζαράκια». Δεν είναι άλλο από ψωμάκια σε σχήμα ανθρώπου, που συμβολίζουν την ανάσταση. Είναι νηστίσιμα και ελαφρώς γλυκά. Νοστιμίζουν με

Οι Λαζαρίνες της Κοζάνης

Ο κύκλος των πασχαλιάτικων εθίμων στην δυτική Μακεδονίας αρχίζει...

Κυρ. Μητσοτάκης: Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε, σώζει ζωές

«Σήμερα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και συγκινημένος για το γεγονός...

Στις 19 Ιουνίου η δίκη των 11 βουλευτών που εκλέχθηκαν με τους “Σπαρτιάτες”

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα