Κυπαρισσία: «Ήταν θέμα τιμής» είπε ο 72χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή, πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 72χρονος, που χθες σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος, μάλιστα, παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία σύμφωνα με το dikastiko.gr


Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.


Babis


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.


Ο 72χρονος οδηγήθηκε ξανά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και από εκεί στα κρατητήρια της Καλαμάτας.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: patrisnews.com

ΕλλάδαΚυπαρισσία: «Ήταν θέμα τιμής» είπε ο 72χρονος

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

 Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 7 Μαΐου 2025, η υποβολή αιτήσεων...

Φεστιβάλ και συναυλίες χωρίς πλαστικά ποτήρια και με κάδους κομποστοποίησης για τα αποφάγια

Χιλιάδες πλαστικά ποτήρια και μπουκάλια, αποτσίγαρα και αποφάγια «αφήνουν»...

Σέρρες: Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα και οικόπεδα στα Νέα Κερδύλια – Video

Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα και οικόπεδα στα Κερδύλια Σερρών, καθώς...

Τι σημαίνει η φράση «Ήγγικεν η ώρα» και από πού προέρχεται

Μάθε πώς βγήκε η φράση «Ήγγικεν η ώρα» Πολλές φορές...

Τελευταία Νέα