“Όσοι έχετε παππού, πάρτε τον σήμερα ένα τηλέφωνο να του φωνάξετε ότι τον αγαπάτε. Κι όσοι έχετε γιαγιά ,κι όσοι έχετε γονείς, κι όσοι έχουμε γενικά ανθρώπους που αγαπάμε” λέει ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

“Όσοι έχετε παππού, πάρτε τον σήμερα ένα τηλέφωνο να του φωνάξετε ότι τον αγαπάτε. Κι όσοι έχετε γιαγιά ,κι όσοι έχετε γονείς, κι όσοι έχουμε γενικά ανθρώπους που αγαπάμε” λέει χαρακτηριστικά

Advertisement
 

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στο τελευταίο Πάσχα που έζησε μαζί με τον παππού της στο νοσοκομείο.

“Το τελευταίο μας Πάσχα αγκαλιά ήταν σ ένα νοσοκομείο. Αυτές οι μέρες ήταν οι αγαπημένες του..πάντα εκκλησία, πάντα Άγιο Εφραίμ βόλτα -από όταν άρχισα να οδηγάω- πάντα τηρούσε τα έθιμα.
Εδώ είμαστε στο σαλονάκι του ορόφου.. πήρα τον παππού, πήρα και 2-3 ανθρώπους απ τα δίπλα δωμάτια και λέγαμε ιστορίες απ τα νιάτα τους. Ήταν ένας κύριος στο δίπλα δωμάτιο που δεν ήταν ποτέ καθόλου ευγενικός και με εκνεύριζε και έλεγα στον παππού μου «μα είναι δυνατόν να περνάει δύσκολα κι αντί να είναι στην παρέα μας να γελάσει λίγο, κάθεται εκεί μας κοιτάει με μισό μάτι και μουρμουράει?» Κι ο παππούς μου έλεγε «ποντίκω μου, ο κύριος μπορεί να μην έχει πάρει την αγάπη που έχω πάρει εγώ από σένα και να μην είναι το ίδιο. Πήγαινε να του πεις να έρθει» καταλήξαμε όντως να τον έχουμε στην παρέα και μάλιστα μας εκμυστηρεύτηκε ότι η οικογένεια του δεν τον έπαιρνε καν τηλέφωνο. Από τότε μέχρι που «έφυγε» νομίζω πήρε απ τον παππού μου όση αγάπη δεν είχε πάρει απ όλη του την οικογένεια. Αυτός ήταν ο παππούς μου. Και αυτός είναι ο παππούς μου γιατί ακόμα είναι εδώ, δίπλα σε μένα. Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που έχω στην ζωή μου και το μεγαλύτερο κέρδος.
Ο παππούς μου με δίδαξε να δίνω αγάπη & συμπόνια κι ας μην μου γυρνάνε πίσω. Το θέμα είναι να τα δίνω.
Στην φωτογραφία που βλέπετε τον παρακαλούσα να δείξει ότι το διασκεδάζουμε για να την στείλω στην μαμά μου που το βράδυ είχε θέατρο αλλά το μυαλό της ήταν στον μπαμπά της..κι εκείνος το έκανε.


 
Μετά κάναμε βόλτα στους διαδρόμους, χτυπήσαμε την πόρτα του Χρήστου του νοσηλευτή για ένα «γειά», κάναμε μπάνιο, ξάπλωσε, και τραγουδούσαμε για να κοιμηθεί.
Οι φίλοι μου τότε μου έλεγαν «μην ταλαιπωρείσαι, όλη μέρα κι όλη νύχτα ζεις σ ένα νοσοκομείο» …που να ήξεραν ότι ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τόσες στιγμές που έζησα δίπλα του. Που να ήξεραν πόσα πράγματα έμαθα σε ένα νοσοκομείο με τόσους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα. Που να ήξερα κι εγώ, ότι θα ήταν το τελευταίο μας Πάσχα μαζί…
Όσοι έχετε παππού, πάρτε τον σήμερα ένα τηλέφωνο να του φωνάξετε ότι τον αγαπάτε. Κι όσοι έχετε γιαγιά ,κι όσοι έχετε γονείς, κι όσοι έχουμε γενικά ανθρώπους που αγαπάμε. Αγάπη♥️ Μεγαλύτερη αγάπη στα δωμάτια νοσοκομείου που μπορεί κάποιος να περνάει δύσκολα✨ Παππού σ αγαπώ.”

πηγή newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΠΑΕ Σερρών: Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών - video

07/10/25 7:54 μμ

ΔΙΠΑΕ Σερρών: Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών – video

Δ.Μιχτσόγλου: Ο δήμος Σερρών θα προμηθευτεί μπλε κάδους - video

07/10/25 7:39 μμ

Δ.Μιχτσόγλου: Ο δήμος Σερρών θα προμηθευτεί μπλε κάδους – video

Σέρρες: Ο πλάτανος βαρέθηκε να περιμένει και έπεσε μόνος του - video

07/10/25 7:22 μμ

Σέρρες: Ο πλάτανος βαρέθηκε να περιμένει και έπεσε μόνος του – video

Απάντηση του ΕΚΑΒ Σερρών στην καταγγελία: "Σε 24 λεπτά και όχι 55 η άφιξη του ασθενοφόρου"- video

07/10/25 7:04 μμ

Απάντηση του ΕΚΑΒ Σερρών στην καταγγελία: “Σε 24 λεπτά και όχι 55 η άφιξη του ασθενοφόρου”- video

Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας

07/10/25 6:44 μμ

Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας

Σέρρες: Ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη τριών καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Ιατρικό Κέντρο "ΙΑΣΙΣ"

07/10/25 6:29 μμ

Σέρρες: Ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη 3 καρκίνων του πεπτικού συστήματος στο Ιατρικό Κέντρο “ΙΑΣΙΣ”

ΔΕΑΒ : Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ΑΟ Μελισσίων

07/10/25 6:49 μμ

ΔΕΑΒ : Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον ΑΟ Μελισσίων

Γαλλία: Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο μη έγκρισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026 βρίσκεται η χώρα

07/10/25 6:48 μμ

Γαλλία: Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο μη έγκρισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026 βρίσκεται η χώρα

Συζήτηση «Στρογγυλής Τραπέζης για την Προστασία του Καταναλωτή» την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου

07/10/25 6:36 μμ

Συζήτηση «Στρογγυλής Τραπέζης για την Προστασία του Καταναλωτή» την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου

Έτοιμη για το World Boccia Challenger στη Σαρδηνία η ελληνική αποστολή

07/10/25 6:35 μμ

Έτοιμη για το World Boccia Challenger στη Σαρδηνία η ελληνική αποστολή

Ερρίκος Ντυνάν: Μέγιστη ακρίβεια στην απεικόνιση PET/CT με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

07/10/25 6:33 μμ

Ερρίκος Ντυνάν: Μέγιστη ακρίβεια στην απεικόνιση PET/CT με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

Θεσσαλονίκη: Δικάζονται οι αδελφοί Ψωμιάδη για τα “45άρια”

07/10/25 4:14 μμ

Θεσσαλονίκη: Δικάζονται οι αδελφοί Ψωμιάδη για τα “45άρια”