Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
14.8 C
Serres

Θάνατος 65χρονης στο Ίλιον: Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου

Σε χρόνια στεφανιαία νόσο κι όχι σε θρομβώσεις ή άλλες παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος της 65χρονης. Το μοιραίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαρτίου, μετά το εμβόλιο που έκανε την ίδια ημέρα στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.
Αυτό προκύπτει από την ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα και την ιστολογική εξέλιξη που πραγματοποίησαν οι ιατροδικαστές κκ. Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς.

Ο θάνατος της γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Η 65χρονη είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Babis



Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της. Ανθρωποι από το περιβάλλον της και νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας είχαν συνδέσει το θάνατό της με τον προγενέστερο εμβολιασμό της. Χωρίς ωστόσο αυτό, πλέον, να επιβεβαιώνεται από τα πλήρη ιατροδικαστικά δεδομένα.

Πηγή megatv.com

ΕλλάδαΘάνατος 65χρονης στο Ίλιον: Δεν πέθανε από παρενέργειες του εμβολίου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τι σημαίνει η φράση «Ήγγικεν η ώρα» και από πού προέρχεται

Μάθε πώς βγήκε η φράση «Ήγγικεν η ώρα» Πολλές φορές...

«Επίδομα Ενοικίου» ή εμπαιγμός; – Οργή στον εκπαιδευτικό κόσμο για τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Στέγαση με ψίχουλα: Η κυβέρνηση απαντά στην κρίση με...

Τύρναβος: Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι εκτελούν και χρέη κηπουρών

Στον Τύρναβο ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής έχει αναλάβει και...

Εξαφανίστηκε από τη Νίκαια η 14χρονη Κατερίνα Μπ. – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νίκαιας για την εξαφάνιση...

Τελευταία Νέα