25.9 C
Serres

Λεονταρίδης: Πληρωμή κορονοενισχύσεων στα κηπευτικά και την βουβαλοτροφία

Date:

Επικοινωνία με τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών είχε ο Θεόφιλος Λεονταρίδης για την αποπληρωμή των κορονοενισχύσεων  στα κηπευτικά και τη βουβαλοτροφία . 

Ήδη έχει υπογραφεί η ΚΥΑ ( Κοινή Υπουργική Απόφαση ) από τα Υπουργεία και αναμένεται η δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ για 24  εκατομμύρια ευρώ τα οποία καλύπτουν την ενίσχυση για την πατάτα 205 Ε ανά στρέμμα , το καρπούζι 140 Ε ανά στρέμμα , την θερμοκηπιακή ντομάτα 500 Ε ανά στρέμμα , το θερμοκηπιακό αγγούρι 210 Ε ανά στρέμμα και τον κλάδο της βουβαλοτροφίας 620 χιλιάδες ευρώ σύνολο ανάλογα με τα ζώα . 

Κατόπιν οι δικαιούχοι παραγωγοί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση ενίσχυσης από την ανακοίνωση πρόσκληση του ΟΠΕΚΕΠΕ . 






Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Υπηρεσιών των Υπουργείων εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι τέλος Ιουνίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής στους δικαιούχους . ​

ΣέρρεςΛεονταρίδης: Πληρωμή κορονοενισχύσεων στα κηπευτικά και την βουβαλοτροφία

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Συγκινεί η αναβίωση της Μάχης του Οχυρού Ρούπελ- Δείτε φωτο και video

«Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται» !!! Η απάντηση...

Ανταπόκριση από τη βιβλιοπαρουσίαση “Αντιγόνη στη Χάγη” με τη Λιάνα Κανέλλη

Με μαζική συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής...

Κυριακή του Θωμά γιορτάζει ο Άγιος Νικήτας Σερρών: Η ζωή και τα θαύματά του

Ο Άγιος Νικήτας καταγόταν από την Τραπεζούντα του Πόντου και από γονείς κρυπτοχριστιανούς. Σε ώριμη ηλικία, στα τέλη του 18ου αιώνα, πήγε στο Άγιο Όρος, στη Σκήτη της Αγίας Άννης, όπου έγινε μοναχός και προόδευσε πνευματικά.

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα