12.1 C
Serres

Σέρρες: Συγκινητική αποχώρηση της Βέτας Μωυσιάδου από τη διεύθυνση των ΚΑΑΜΕΑ Σερρών (video)

Date:

Ένας κύκλος έκλεισε σήμερα για την διευθύντρια του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών & Σιδηροκάστρου Ελισάβετ Μωυσιάδου καθώς αποχωρεί από τη θέση της λόγω συνταξιοδότησης.

Η κυρία Μωυσιάδου μιλώντας στην τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ δήλωσε συγκινημένη για τη σημερινή ημέρα λέγοντας ότι  διακατέχεται από αισθήματα χαράς και λύπης. 

Η ίδια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας ότι το ΚΑΑΜΕΑ Σερρών σ αυτή τη δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία για την προστασία του προσωπικού και των φιλοξενούμενων της δομής.






Στο πλευρό της κυρίας Μωυσιάδου βρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της απερχόμενης διευθύντρια του Κέντρου και εξήρε το έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλική Νάκου δήλωσε: «Η κυρία Μωυσιαδου ήταν μια σπουδαία υπάλληλος που έχει δώσει πολλά στο χώρο των ατόμων με αναπηρία και στα ΚΑΑΜΕΑ Σερρών και Σιδηροκάστρου»

ΣέρρεςΣέρρες: Συγκινητική αποχώρηση της Βέτας Μωυσιάδου από τη διεύθυνση των ΚΑΑΜΕΑ Σερρών...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και έκτη προφυλάκιση οπαδού – Κατηγορείται ως ένας εκ των ηθικών αυτουργών

Άλλη μία προφυλάκιση, την έκτη κατά σειρά, αποφάσισαν Ανακριτής...

Δείτε φωτογραφίες: Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στην Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν σήμερα το πρωί στην...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα