21.9 C
Serres

Στη δομή στο Κλειδί Σερρών ο Κώστας Αρβανίτης και άλλοι Ευρωβουλευτές -video

Date:

Τη δομή στο Κλειδί θα επισκεφτούν σήμερα Κυριακή  οι δύο ευρωβουλευτίνες της Σίρα Ρέγκο και Κορνίλια Ερνστ συνοδευόμενες από τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Αθήνα, Εύβοια, Έβρο, Σέρρες και Θεσσαλονίκη σχετικά με το μεταναστευτικό. Επίσης στις 12.00 το κλιμάκιο θα συναντηθεί και με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας  κ. Δημήτρη Σιαμάγκα  στο Δημαρχείο Σερρών.

O Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε  στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΕΠΙΛΟΓΕΣ  όπου και αναφέρθηκε στο νέο σύμφωνο για το μεταναστευτικό και το άσυλο που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις

Ο κος Αρβανίτης τόνισε ότι το νέο σύμφωνο μετατρέπει τη χώρα μας σε κέντρο κράτησης ανθρώπων που θα εγκλωβίζονται εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ τόνισε ότι στα καινούργια αυτά κέντρα κράτησης υπάρχει ασαφές νομικό δίκαιο, δηλαδή θα δημιουργηθούν γκρίζες ζώνες, πράγμα πολύ επικίνδυνο για την Ελλάδα






Επίσης με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι θα εγκλωβίζονται στην Ελλάδα, δεν θα προχωρούν οι διαδικασίες για να πάρουν χαρτιά, με αποτέλεσμα να έχουμε μια μεγάλη αύξηση πληθυσμού.

Παράλληλα επισήμανε θετικά την ενημέρωση του Περιφερειακού μας Καναλιού γύρω από την ενημέρωση μας στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς και ό,τι  προβάλλονται μέσα από τα τοπικά κανάλια θέματα τα οποία δεν συζητούνται στα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας. Σε σχετική ερώτηση για τους εμβολιασμούς  απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ΝΑΙ στον εμβολιασμό και αναφέρθηκε στους λανθασμένους χειρισμούς της κυβέρνησης.

ΣέρρεςΣτη δομή στο Κλειδί Σερρών ο Κώστας Αρβανίτης και άλλοι Ευρωβουλευτές -video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Νικόλαος Σερέτης στο 35ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι

Το Μουσικό Σχολείο Σερρών με μεγάλη χαρά και συγκίνηση...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το φετινό Belles Historic Trail στο Νέο Πετρίτσι Σερρών- Video

Με κεντρικό moto «“Ευ αγωνίζεσθαι” σε μονοπάτια, που έγραψαν...

Ένταση για την Φιλαρμονική του δήμου Σερρών: Μετά μουσικής η συνεδρίαση- Video

Άναψαν τα αίματα  για ακόμη μια φορά κατά τη...

Δίχως τέλος οι τηλεφωνικές απάτες στον νομό Σερρών- Video

Έξαρση στις Τηλεφωνικές κλήσεις εξαπάτησης που συνδέονται με τον...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα