Θεσσαλονίκη: Ρήξη αγωγού φυσικού αερίου στην περιοχή της Ανάληψης

Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε στην περιοχή της Ανάληψης του δήμου Θεσσαλονίκης, ενημερώνει με ανακοίνωση της η  Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).


Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “ πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα,  – Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, στην περιοχή της Ανάληψης του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Τραπεζούντος 5”.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναφέρει ότι από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης  της Εταιρείας   μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία  257 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας, σύμφωνα με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ θα ολοκληρωθεί έως τις απογευματινές ώρες.   
“ Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου”, καταλήγει η ανακοίνωση

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Ρήξη αγωγού φυσικού αερίου στην περιοχή της Ανάληψης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για περιστατικό αμέλειας

Αμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από την...

Κορυφώνεται το μεγάλο πανηγύρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο – Προσκυνητές και από την Τουρκία

Το μεγαλύτερο θρησκευτικό γεγονός της Λέσβου και όχι μόνο,...

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Τελευταία Νέα