Έντονη κριτική στηn κυβέρνηση άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με επίκεντρο το άνοιγμα των σχολείων, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τη διαχείριση της πανδημίας και τις ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Έντονη κριτική στηn κυβέρνηση άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με επίκεντρο το άνοιγμα των σχολείων, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τη διαχείριση της πανδημίας και τις ανατιμήσεις στην αγορά.

Advertisement
 

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει έγκαιρα προειδοποιήσει για την έναρξη των σχολείων και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής χρονιάς κι έχει καταθέσει σειρά προτάσεων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων. «Ελπίζουμε να εισακουστούμε για να μην έχουμε πάλι κλεισίματα και ανωμαλίες στην εκπαίδευση των μαθητών», πρόσθεσε και συνόψισε τις προτάσεις του κόμματός του που περιλαμβάνουν λιγότερα παιδιά στις σχολικές αίθουσες, συστηματικά και με λειτουργικότητα ιχνηλάτηση και self-test, αποστάσεις, μάσκες και όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας, λέγοντας πως όσοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, πρέπει να εμβολιαστούν. «Παράλληλα, με την συζήτηση για την υποχρεωτικότητα όμως, πρέπει να δούμε τι έχει πάει στραβά, και τι είναι αυτό που έχει στοιχίσει στην αξιοπιστία της πληροφορίας», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τις μεγάλες ανατιμήσεις αγαθών, ο κ. Χρηστίδης σχολίασε πως «η ακρίβεια στην πραγματική οικονομία που θα πλήξει τα νοικοκυριά, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σήμερα την κυβέρνηση και να μην το ρίχνει σε άλλου τύπου εξωγενείς παράγοντες (πανδημία, ανατιμήσεις στις τιμές του φυσικού αερίου κά)».

Advertisement
MEGA

Τόνισε πως χρειάζονται άμεσα απαντήσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και «όσο κι αν θέλει η ΝΔ να πετάξει τις ευθύνες από πάνω της, πρέπει να πάρει μέτρα και πρέπει να το κάνει τώρα».

Τέλος, υποστήριξε πώς η μεταγραφή του κ. Στυλιανίδη δεν θα καλύψει το φιάσκο της επιλογής Αποστολάκη. «Ο πρωθυπουργός με την υπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ έχει ένδεια στελεχών», υπογράμμισε ο Παύλος Χρηστίδης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ορφέας Γεωργίου επανεκλέγεται πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

04/10/25 9:20 μμ

Ο Ορφέας Γεωργίου επανεκλέγεται πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου - Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

04/10/25 8:29 μμ

Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου – Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Οκτωβρίου

04/10/25 8:25 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 5 Οκτωβρίου

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος

04/10/25 8:23 μμ

Κ.Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των ευρωπαϊκών χωρών στα πλαίσια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

04/10/25 8:14 μμ

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης - video

04/10/25 6:53 μμ

Τέλος στο ράβε-ξήλωνε στους δρόμους βάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης – video

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά - Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ - video

04/10/25 6:40 μμ

Μάχη ιδιοκτησίας για τα στρατόπεδα Παπαλουκά και Εμμ.Παππά – Στα δικαστήρια δήμος Σερρών και ΤΕΘΑ – video

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

04/10/25 6:15 μμ

Εκδήλωση του Δήμου Σερρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης - video

04/10/25 6:17 μμ

3 Οκτώβρη: Γιορτάζει ο προστάτης της Δικαιοσύνης, άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης – video

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα - Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

04/10/25 2:03 μμ

Γ. Λάτσιος: Χίλιοι θάνατοι από ανακοπή ετησίως στην Ελλάδα – Γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε ΚΑΡΠΑ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

04/10/25 1:55 μμ

ΣΔΙΤ: Παραμένουν ένα σύγχρονο και αποδοτικό εργαλείο στην υλοποίηση έργων

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας

04/10/25 1:50 μμ

Παγκόσμιος (ξανά) στα 100μ. Τ11 ο Γκαβέλας