Advertisement
Τελευταία Νέα

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα με ομάδες αντιεμβολιαστών, που αρνούνται να δεχτούν μετάγγιση αίματος εμβολιασμένων πολιτών.

 
 
 
Μετά την άρνηση διασωλήνωσης, φαίνεται πως μία νέα… επικίνδυνη “μόδα” άρχισε να επικρατεί στις τάξεις των αντιεμβολιαστών.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του flamis.gr, σαν να μην έφτανε η προσπάθεια κάποιων να πείσουν γιατρούς να τους δώσουν “μαϊμού” πιστοποιητικά, δήθεν ότι έκαναν εμβόλιο, οι αντιεμβολιαστές εμφανίζονται πλέον και σε οργανωμένες ομάδες προσπαθώντας να παρασύρουν και άλλους, ώστε σε περίπτωση ανάγκης για μετάγγιση αίματος να αρνηθούν αίμα… εμβολιασμένων.

Ξεσπά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών
Η αντίδραση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών είναι έντονη για τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο.

Όπως υπογραμμίζει η ίδια, “είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο”.

Εξηγεί, δηλαδή, ότι έχουν συγκεκριμένη απαίτηση. “Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Εχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα”.

Το τρολάρισμα από τον Μόσιαλο
Στο ζήτημα είχε αναφερθεί πριν από μήνες και ο Ηλίας Μόσιαλος, τρολάροντας τους αντιεμβολιαστές με ανάρτησή του στα social media.

Advertisement
ΔΕΗ

Καυτηριάζοντας το ερώτημα ενός μέλους μίας ομάδας με όνομα “Οι Ανεμβολίαστοι” σχετικά με το πώς θα διασφαλιστεί σε περίπτωση ανάγκης για μετάγγιση πως ο δότης αίματος δεν έχει εμβολιαστεί, ο Ηλίας Μόσιαλος είχε γράψει:

Η Αννα Μαστοράκου ξεσπά και ζητεί την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

“Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση” αναφέρει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

“Θα του κάνετε εξέταση αντι-ψέκ αντισωμάτων”.

“Αν τα έχει τότε πάτε για τον επόμενο. Θα κοστίσει λιγάκι η διαδικασία αλλά θα είστε σίγουροι. Αν πρόκειται για επείγουσα μετάγγιση αίματος τότε θα πάρετε ένα μικρό ρίσκο να αλλάξει το DNA σας και να γίνετε Εσκιμώος”, είχε προσθέσει.

Προκειμένου να “πείσουν” για τους… ισχυρισμούς τους, αντιεμβολιαστές έχουν δημοσιεύσει στα social media βίντεο, με “ρεπορτάζ” για το τι περιέχει το αίμα των εμβολιασμένων.

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουλά

06/08/25 9:31 μμ

Σέρρες: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουλά

Σέρρες -ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κουλά - video

06/08/25 9:35 μμ

Σέρρες -ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κουλά – video

Καβάλα: Περισυνελέγησαν 2.879 φυσίγγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού

06/08/25 8:41 μμ

Καβάλα: Περισυνελέγησαν 2.879 φυσίγγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Κοζάνη: Ψαράδες έπιασαν γουλιανό 100 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου - Δείτε βίντεο

06/08/25 8:36 μμ

Κοζάνη: Ψαράδες έπιασαν γουλιανό 100 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου – Δείτε βίντεο

Νεκρό κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Πολύωρη η απολογία της 32χρονης μητέρας στον ανακριτή – «Βρισκόμουν σε πανικό»

06/08/25 8:29 μμ

Νεκρό κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Πολύωρη η απολογία της 32χρονης μητέρας στον ανακριτή – «Βρισκόμουν σε πανικό»

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους μόλις 5 μηνών

06/08/25 8:24 μμ

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους μόλις 5 μηνών

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 9χρονος που έπεσε από τον πρώτο όροφο στην Ασπροβάλτα

06/08/25 8:18 μμ

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 9χρονος που έπεσε από τον πρώτο όροφο στην Ασπροβάλτα

Η «Αλυσίδα» της μνήμης: από το καουτσούκ και τις ελβιέλες στην κατεδάφιση

06/08/25 8:08 μμ

Η «Αλυσίδα» της μνήμης: από το καουτσούκ και τις ελβιέλες στην κατεδάφιση

Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2025 Ομίλου ΔΕΗ

06/08/25 7:56 μμ

Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2025 Ομίλου ΔΕΗ

Από Δευτέρα 11 Αυγούστου σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις: Αναλύψεις μετρητών χωρίς χρεώσεις - video

06/08/25 7:35 μμ

Από Δευτέρα 11 Αυγούστου σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις: Αναλύψεις μετρητών χωρίς χρεώσεις – video

Ομάδα του ΔΠΘ αναζητά βιώσιμες λύσεις κατά της λειψυδρίας σε όλη την Ελλάδα - video

06/08/25 7:24 μμ

Ομάδα του ΔΠΘ αναζητά βιώσιμες λύσεις κατά της λειψυδρίας σε όλη την Ελλάδα – video

Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πανηγυρικός εσπερινός, περιφορά της εικόνας και εκδηλώσεις στον Προβατά - video

06/08/25 9:32 μμ

Μεταμόρφωση του Σωτήρος: Πανηγυρικός εσπερινός, περιφορά της εικόνας και εκδηλώσεις στον Προβατά – video