Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
15.9 C
Serres

Ελασσόνα: Μωρό μπουσούλαγε ολομόναχο… στη μέση του δρόμου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, συνέβη στην Ελασσόνα τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου.

Μια νεαρή οδηγός αντίκρυσε ένα βρέφος μόλις δέκα μηνών, ολομόναχο να μπουσουλάει στη μέση κεντρικού δρόμου.

Η γυναίκα οδηγούσε στην κεντρική οδό της Οικονόμου, σύμφωνα με το in.gr, λίγο μετά το 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας όταν είδε το μωράκι. Σοκαρισμένη, σταμάτησε γρήγορα, κατέβηκε από το όχημα και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητό της, ακολουθούσε ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με το Elassona-city.gr, στην αρχή η οδηγός άρχισε να φωνάζει για βοήθεια στη γειτονιά, ενώ σύντομα κάλεσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το παιδί και να ηρεμήσουν την οδηγό, η οποία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η οδηγός, που είναι εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού παραμένει σοκαρισμένη.

Babis



Το μωράκι φέρεται ότι ξέφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του η οποία και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα. Εκείνη την ώρα ο πατέρας του παιδιού έλειπε από το σπίτι.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

πηγή in.gr

ΕλλάδαΕλασσόνα: Μωρό μπουσούλαγε ολομόναχο… στη μέση του δρόμου

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τιπουλίδες: Γιατί δεν πρέπει να σκοτώνετε τα έντομα που μοιάζουν με γιγάντια κουνούπια

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει αισθητά, κι εμείς ετοιμάζουμε...

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Τουρισμού για τα τροχόσπιτα: Nομοθετoύμε το αυτονόητο

"Βάζουμε τέλος στην καταχρηστική κατάληψη δασών, αιγιαλών, αρχαιολογικών χώρων...

ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για περιστατικό αμέλειας

Αμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από την...

Τελευταία Νέα