21.9 C
Serres

Πάτρα: Εξιτήριο παίρνει ο μικρός Φώτης που κινδύνευσε σε αγώνα καρτ (video)

Date:

Στιγμές μεγάλης χαράς για τον μικρό Φώτη και τους γονείς του καθώς σήμερα ο 6χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ παίρνει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Ο μικρός μαχητής γυρίζει στο σπίτι του και σταδιακά θα επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες, όπως αναφέρει το tempo24.news 

 
 
 
Ο 6χρονος συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν βρέθηκε διασωληνωμένος έπειτα το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες καρτ, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Το παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του  Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες, ο μικρός Φώτης αφήνει πίσω του την περιπέτεια που έζησε, ανυπομονεί να δει τους φίλους του και να επιστρέψει στα παιχνίδια του.

“Με ρώτησε γιατί είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα”, είπε σε δηλώσεις του ο πατέρας του 6χρονου, αναμένοντας το εξιτήριο.

Δάκρυσε ο μικρός Φώτης βλέποντας τις ζωγραφιές των συμμαθητών του
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Πάτρας, ο υπεύθυνος της ΠΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης είχε αποκαλύψει ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του παιδιού, όταν αποσωληνώθηκε και αντίκρισε τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.






«Ένα δάκρυ», είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

«Ο Φώτης είναι ευγενικός και εξαιρετικά συνεργάσιμος» ανέφερε ο γιατρός, λέγοντας ότι ο εξάχρονος θα δεχθεί σήμερα Τρίτη την επίσκεψη παιδοψυχίατρου, προκειμένου να τον στηρίξει στα επόμενα βήματά του.

Πηγή enikos.gr

ΕλλάδαΠάτρα: Εξιτήριο παίρνει ο μικρός Φώτης που κινδύνευσε σε αγώνα καρτ (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ αύριο – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πρωτομαγιά, Μεγάλη...

Έφυγε από την ζωή ο Χάρης Μπελτεγρής – Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ για την απώλεια του

Έφυγε από την ζωή ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον...

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου – Ζητά τη διερεύνηση για άσκηση έφεσης στην απόφαση για το Μάτι

Παραγγελία στη διευθύνουσα την εισαγγελία Εφετών της Αθήνας ώστε...

Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 και ώρα 11:00, ξεκινά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα