14.7 C
Serres

Πανσερραϊκός: Έμειναν στον άσο, σημειώσατε ”χ”

Date:

Ισόπαλοι με σκορ 1-1, αναδείχθηκαν Π.Α.Ο.Κ. Β’ και Πανσερραϊκός, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Superleague 2.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους ”ζωηρούς”, αλλά και ”φλύαρους”, απειλώντας τα ,”Λιοντάρια”, μόνο με το σουτ του Γκορντεζιάνι, στο 15′.


Στο 27′, οι ”κόκκινοι” ”τιμώρησαν” την ανούσια υπεροχή του ”Δικεφάλου” με τον Κόντσι να κερδίζει τον Ίνγκασον, στη μεταξύ τους ”μονομαχία”, και να πασάρει, την κατάλληλη στιγμή στον Χακίμ Κανίς, με τον Μαροκινό ν’ ”ανοίγει το σκορ” με έξυπνο πλασέ, στη γωνία του Ταλιχμανίδη.
Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Σαραγόσα ”μπήκαν με φόρα” στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να ”καθαρίσουν” το ματς, ωστόσο οι προσπάθειες των Μαρκιόνι και Κανίς σταμάτησαν στον Ταλιχμανίδη.


Στο 51′, και την πρώτη επίσκεψη, στο δεύτερο μέρος, των ”ασπρόμαυρων”, στα καρέ του Καβουσάκη, ο έμπειρος Ίνγκασον ”πήρε τα βήματα” και με όμορφο άλμα, έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ”γράφοντας” το 1-1.


Ο ικανότατος, στο ψηλό παιχνίδι, στόπερ, νίκησε την άμυνα του Πανσερραϊκού, εκμεταλλευόμενος μια στιγμή αδράνειας.


Το γκολ ”μπλόκαρε” τους ”κόκκινους”, με τον Σαραγόσα, να περνάει στον αγώνα τους Έππα και Θεοδωρίδη, θέλοντας να ”κυνηγήσει” τη νίκη, ωστόσο ο ”πάγκος” δεν έδωσε το γκολ, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.





Το αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, κρίνεται δίκαιο, με την Ευκαρπία να μοιάζει δυνατή έδρα, η οποία θα δυσκολέψει πολλές ομάδες.


ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία)
: Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Καλουτσικίδης (80′ Μελετίδης), Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Τσοπούρογλου), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69′ Τζίμας), Γαϊτανίδης (65′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρτσιόνι (68′ Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Μέσι (68′ Θεοδωρίδης), Κόντσι


Με τη ματιά των Red Lions

ΑθλητικάΠανσερραϊκός: Έμειναν στον άσο, σημειώσατε ''χ''

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Ντοκιμαντέρ του ΙΔΙΣΜΕ «Πατρίδα Αξέχαστη Μικρά Ασία» 

Στο πλαίσιο  της  προβολής του ιστορικού ντοκιμαντέρ «Πατρίδα Αξέχαστη...

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ερασιτεχνική σκηνή

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών, στα πλαίσια του προγράμματος...

Σέρρες: Η ακρίβεια εκτροχιάζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό – video

Όλο και πιο «ακριβή» γίνεται η ζωή των πολιτών...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα