19.4 C
Serres

Στην Κύπρο ο Ν. Δένδιας

Date:

Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προκειμένου να συμμετάσχει στο 17ο ετήσιο Συνέδριο του περιοδικού «The Economist», με θέμα «Working towards a secure environment for sustainable recovery», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα συζήτησης «Can the potential of peace and co-operation prevail in the Eastern Mediterranean? – Adherence to the international law: Is it a sufficient condition for peace in the region?» (Μπορεί η προοπτική της ειρήνης και της συνεργασίας να επικρατήσει στην Ανατολική Μεσόγειο; – Τήρηση του διεθνούς δικαίου: Είναι επαρκής προϋπόθεση για την ειρήνη στην περιοχή;

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Δένδιας θα έχει συνομιλίες με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο περίπου στις 13:20.

Οι συνομιλίες αναμένεται να καλύψουν τον συντονισμό σε όλα τα θέματα, όπως οι εξελίξεις σε Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειο.





Αναμένεται επίσης να συζητηθεί η συνεργασία σε πολυμερή σχήματα, καθώς και τα αποτελέσματα του σημερινού Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των Βαρωσίων.

Πηγή ΑΠΕ

ΠολιτικήΣτην Κύπρο ο Ν. Δένδιας

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Απάντηση Αδ. Γεωργιάδη σε δημοσίευμα σχετικά με τα νοσοκομεία Παίδων

Με ένα εκτενές tweet ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης...

Στ. Κασσελάκης στο Euractiv: «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει άνετα όλη την Κεντροαριστερά»

«Είμαστε τώρα στη διαδικασία ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ, επέκτασης της...

Σε λειτουργία το 10201, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων

Ενεργοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 10201, η 24ωρη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα