Εισαγγελέας για επεισόδιο με “Θεματοφύλακα του Συντάγματος” σε ΚΕΠ

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για επεισόδιο που είδε το τελευταίο 24ωρο το φως της δημοσιότητας σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στη Θεσσαλονίκη, με “πρωταγωνιστή” άνδρα, φερόμενο ως μέλος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, ο οποίος απαίτησε να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα rapid tests των υπαλλήλων.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή στον εισαγγελέα πρωτοδικών να παραγγείλει έρευνα για τα αδικήματα της παράνομης βίας, σε απόπειρα και τετελεσμένη, και της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Η προκαταρκτική έρευνα αναμένεται να διενεργηθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν του επιτράπηκε η είσοδος στα ΚΕΠ επειδή δεν είχε κανένα πιστοποιητικό ή αρνητικό τεστ μαζί του, και με το επιχείρημα της «εσχάτης προδοσίας», ο άγνωστος άνδρας φαίνεται να παρενόχλησε τους υπαλλήλους, αξιώνοντας να ελέγξει τα πιστοποιητικά τους. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια του προϊσταμένου του ΚΕΠ να τον ηρεμήσει του έδειξε το δικό του πιστοποιητικό εμβολιασμού και τα προσωπικά του στοιχεία.




Babis

Πηγή ΑΠΕ

ΕλλάδαΕισαγγελέας για επεισόδιο με “Θεματοφύλακα του Συντάγματος” σε ΚΕΠ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποια δρομολόγια πλοίων ακυρώνονται λόγω ισχυρών ανέμων

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές,...

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Τελευταία Νέα