13.2 C
Serres

Σέρρες: Τέλος το καρουζέλ και το παγοδρόμιο- video

Date:

Άρχισε σήμερα, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου η διαδικασία απεγκατάστασης του καρουζέλ στην πλατεία Κρονίου και του παγοδρομίου στην πλατεία Ελευθερίας. Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης αρνήθηκε να ανανεώσει τη λειτουργία τους σεβόμενος απολύτως τα νέα υγειονομικά δεδομένα και την υπερμεταδοτικότητα που παρουσιάζει η μετάλλαξη Όμικρον ωστόσο πρόθεσή του είναι ο γιορτινός στολισμός σε πόλη και χωριά να παραμείνει όσο πιο πολύ γίνεται.

Καρουζέλ και Παγοδρόμιο τέλος για τις Σέρρες

Σήμερα λοιπόν ξεκίνησε η διαδικασία απεγκατάστασης τόσο του καρουζέλ στην πλατεία Κρονίου όσο και του παγοδρομίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Η Κυριακή λοιπόν ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας για το καρουζέλ και το παγοδρόμιο μετά την αρνητική απάντηση του Δήμου Σερρών στο αίτημα του αναδόχου για παράταση μίας εβδομάδας.





Ο ίδιος ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης  ήταν αρνητικός σεβόμενος τα νέα υγειονομικά δεδομένα και την υπερμεταδοτικότητα που παρουσιάζει η μετάλλαξη Όμικρον.

Ο στολισμός πάντως με τα χιλιάδες λαμπιόνια που δίνουν φως και χρώμα τόσο στην πόλη όσο και τα χωριά , πρόθεση του Δήμου είναι να παραμείνει όσο περισσότερο γίνεται

ΕλλάδαΣέρρες: Τέλος το καρουζέλ και το παγοδρόμιο- video

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Σε 12 γλώσσες διαβάστηκε απόσπασμα του Αναστάσιμου Ευαγγελίου ανήμερα του Πάσχα (video)

Στην ομηρική διάλεκτο και σε δώδεκα γλώσσες διαβάστηκε απόσπασμα...

Θεσσαλονίκη: Με καθυστερήσεις η επιστροφή των εκδρομέων – Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται αυτήν την ώρα η επιστροφή...

Σέρρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της

Σοκ προκαλεί η καταγγελία, που υπέβαλαν στην Αστυνομία μια...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα