Τέσσερα χρόνια έπειτα από τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης. Η 48χρονη μητέρα τριών παιδιών, είχε βρεθεί νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, στη ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Τέσσερα χρόνια έπειτα από τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης. Η 48χρονη μητέρα τριών παιδιών, είχε βρεθεί νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, στη λίμνη της Τριχωνίδας, τον Ιανουάριο του 2018. Σύμφωνα με την νεκροτομή, η γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα, μώλωπες ή αμυντικά τραύματα.

Advertisement
 

 Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μια νέα ανακρίτρια ανέλαβε την υπόθεση και ήδη κάλεσε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας να καταθέσουν για την υπόθεση. “Η ανακρίτρια τρέχει τις διαδικασίες και καλεί κι άλλους μάρτυρες, μέχρι να εξαντλήσει τον κατάλογο των μαρτύρων που εκείνη θεωρεί και μετά ταύτα θα αποστείλει κλήσεις προς απολογία” ανέφερε ο κ. Ταουξής.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ήταν ανήμερα των Θεοφανίων 2018 όταν η Ειρήνη Λαγούδη εξαφανίστηκε.

Προηγουμένως είχε μιλήσει με τον γιο της και του είχε πει ότι θα πήγαινε να αγοράσει γλυκά για να κεράσει στη γιορτή του, που ήταν την επόμενη μέρα. Τα ίχνη της, όμως, χάθηκαν και δύο ημέρες μετά βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του μισοκαμένου αυτοκινήτου της, στην παραλία Φοτμού στη λίμνη Τριχωνίδα, περίπου 1,5 ώρα μακριά από το σπίτι της. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα πρωτοφανές “θρίλερ”, που δεν έχει διαλευκανθεί.

“Δυστυχώς, έβαλαν χοντρό αλάτι σε αυτή την υπόθεση. Πιθανολογώ ότι δεν υπήρχε βούληση αυτή η υπόθεση να ‘τρέξει’ και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα”, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής. Όπως ανέφερε, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. “Πιθανόν ο φυσικός αυτουργός να είναι κάποιο από τα πρόσωπα που ερευνώνται”, τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο δικηγόρος Σπύρος Μπουρδανιώτης, παρενέβη στην εκπομπή και υποστήριξε ότι ο πελάτης του, με τον οποίο η θανούσα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση, έχει στοχοποιηθεί αδίκως και ότι δεν έχει προκύψει σε βάρος του κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

“Υπάρχει μία φοβερή εμμονή, που είναι ακατανόητη”, είπε,  μεταξύ άλλων.

πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βουλή: Επίκαιρη ερώτηση Δ. Κουτσούμπα για «άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής ασφυξίας των βιοπαλαιστών γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και ψαράδων»

04/12/25 4:19 μμ

Βουλή: Επίκαιρη ερώτηση Δ. Κουτσούμπα για «άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής ασφυξίας των βιοπαλαιστών γεωργών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και ψαράδων»

Ο «Αστερόκοσμος» «ξαναγεννιέται»: Από 11 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

04/12/25 3:16 μμ

Ο «Αστερόκοσμος» «ξαναγεννιέται»: Από 11 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί: Ο Δήμος Σερρών και ο ΣΦΕΕΠΑΣ μοιράζουν χαμόγελα αγάπη

04/12/25 3:13 μμ

Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί: Ο Δήμος Σερρών και ο ΣΦΕΕΠΑΣ μοιράζουν χαμόγελα αγάπης

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιούμε την κοινωφελή περιουσία, σπάμε τις αλυσίδες της αδράνειας και θέτουμε τη χώρα σε κίνηση»

04/12/25 3:09 μμ

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιούμε την κοινωφελή περιουσία, σπάμε τις αλυσίδες της αδράνειας και θέτουμε τη χώρα σε κίνηση»

Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας

04/12/25 3:04 μμ

Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα – Επιτρέπεται η διέλευση σε Ι.Χ., λεωφορεία και ασθενοφόρα

Google: Τι αναζήτησαν το 2025 οι Έλληνες

04/12/25 2:53 μμ

Google: Τι αναζήτησαν το 2025 οι Έλληνες

Κοζάνη: Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ - Έπαθε ανακοπή ο οδηγός

04/12/25 12:54 μμ

Κοζάνη: Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ – Έπαθε ανακοπή ο οδηγός

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Red Code σε 9 περιφέρειες

04/12/25 12:29 μμ

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Red Code σε 9 περιφέρειες

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωτογενής τομέας σε ασφυξία – Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

04/12/25 12:23 μμ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωτογενής τομέας σε ασφυξία – Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Aποζημιώσεις για ευλογιά: Επιπλέον 48 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος – Δύο εκατ. ευρώ και στις Περιφέρειες

04/12/25 12:20 μμ

Aποζημιώσεις για ευλογιά: Επιπλέον 48 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος – Δύο εκατ. ευρώ και στις Περιφέρειες

Τ. Χατζηβασιλείου: Δύο νέες θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Σερρών

04/12/25 12:15 μμ

Τ. Χατζηβασιλείου: Δύο νέες θέσεις γιατρών Ουρολόγων στο Νοσοκομείο Σερρών

Ν. Μεντή για τον σύντροφο της: Η ασθένεια του, τα χωριστά σπίτια και η διαφορά ηλικίας

04/12/25 11:08 πμ

Ν. Μεντή για τον σύντροφο της: Η ασθένεια του, τα χωριστά σπίτια και η διαφορά ηλικίας