Θεσσαλονίκη: Σε 36χρονη που είχε εξαφανιστεί ανήκει η σορός που βρέθηκε σε ρέμα

Στην 36χρονη ανήκει η σορός που βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ρέμα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Για την 36χρονη εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού στις 3 Ιανουαρίου. Διέμενε στην περιοχή της Ανάληψης.

 Η οικογένειά της την αναζητούσε από τις 28 Δεκεμβρίου. Την περασμένη Δευτέρα ζήτησε από το Χαμόγελο του Παιδιού την δημοσιοποίηση των στοιχείων της με σκοπό την ανεύρεσή της. Η σορός της 36χρονης εντοπίστηκε από περαστικό, όπως πληροφορεί το thestival.gr.




Babis

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατός της άτυχης γυναίκας επήλθε από παθολογικά αίτια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τοξικομανής.

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Σε 36χρονη που είχε εξαφανιστεί ανήκει η σορός που βρέθηκε σε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα