Διακοπή ρεύματος: H τηλεφωνική γραμμή για βλάβες

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί από την Κυριακή όλα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να αντιμετωπιστούν πιθανές βλάβες σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια Πελοπόννησο, Θράκη και Μακεδονία, καθώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, το κύμα κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να είναι σφοδρότατο.

Παράλληλα ο διαχειριστής ανακοινώσε την νέα γραμμή για τις βλάβες που μπορούν να απευθύνονται οι καταναλωτές. Πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό 800 400 4000.

Το ηλεκτρικό σύστημα το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να δοκιμαστεί ενώ ο ΑΔΜΗΕ έχει θέσει σε λειτουργία όλες τις διαθέσιμες μονάδες φυσικού αερίου και λιγνίτη, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και έκτακτες εισαγωγές ρεύματος από το εξωτερικό ώστε να καλυφθούν οι αυξημλενες ανάγκες των καταναλωτών.


Babis


πηγή newsit.gr

ΕλλάδαΔιακοπή ρεύματος: H τηλεφωνική γραμμή για βλάβες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Προβληματισμό και ανησυχία σε επιστήμονες και κατοίκους έχει προκαλέσει...

Φωτιά σε όροφο κατοικίας στο Ρέθυμνο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στο Ρέθυμνο τις πρώτες...

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για ορισμένα δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές...

Τελευταία Νέα