13.1 C
Serres

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Date:

Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα, ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα

Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο, για το καλό του Σέργιου. Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα, ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα.

 
Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και στους υπόλοιπους μια πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους.

 
Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ ένα τρομερό δίλημμα, μετά από μια πρόταση της Αντιγόνης. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση, λόγω της κίνησης του Νικηφόρου ν’ αποκαλύψει στον Σέργιο τον επερχόμενο γάμο του.

Ο Σέργιος θα ξεσπάσει άσχημα στην Αιμιλία, προκαλώντας νέα προβλήματα. Ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος, ενώ η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δυο άντρες θα ξεκινήσουν έναν επικίνδυνο πόλεμο.

Πηγή protothema.gr





LifeStyleΆγριες Μέλισσες: Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το ιαπωνικό ένδυμα που συνδέει τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Τζεντάι

Ο Τζορτζ Λούκας τα ανέδειξε στo έπος επιστημονικής φαντασίας...

Eurovision 2024: Η σειρά εμφάνισης των Big5 και το Turquoise Carpet

Σε ποιο μισό του Μεγάλου Τελικού κληρώθηκαν Γαλλία, Γερμανία,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα