Τους λόγους που οδήγησαν σε έξαρση τα κρούσματα κορωνοϊού, ανέφερε ο ιατρός Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών, Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στον Γρηγόρη Θωματίκο και στο LIVE της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η νέα μετάλλαξη Ο2, σε συνδυασμό με την χαλάρωση που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, συνετέλεσαν στην αύξηση των κρουσμάτων.
Ωστόσο, τόνισε ότι αυτό που απασχολεί τον ιατρικό κόσμο για το προσεχές διάστημα, είναι ο κίνδυνος εμφάνισης νέων μεταλλάξεων του ιού.
Τους λόγους που οδήγησαν σε έξαρση τα κρούσματα κορωνοϊού, ανέφερε ο ιατρός Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Σερρών, Αθανάσιος Παπαδόπουλος.Μιλώντας στον Γρηγόρη Θωματίκο και στο LIVE της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο κ. ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη











