19.6 C
Serres

Θεσσαλονίκη: Αγέλη ροτβάιλερ κατασπάραξαν κότες και σκύλο

Date:

Αγέλη ροτβάιλερ κατασπάραξαν κότες και σκύλο – Οι κάτοικοι της περιοχής τοπικό επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης των σκύλων.

Αγανακτισμένοι είναι επαγγελματίες και κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του βιοτεχνικού πάρκου, του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (σ.σ. προέκταση Σμύρνης), με έναν επιχειρηματία, ο οποίος όπως καταγγέλλουν έχει μετατρέψει τα σκυλιά του σε αγέλη δολοφόνων, που δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμα της.

Ροτβάιλερ κατασπάραξαν κότες και σκύλο: Οι περίοικοι σε συνεργασία με φιλοζωική εταιρεία έχουν απευθυνθεί στον επαγγελματία πολλάκις, παρακαλώντας τον να περιορίσει τα τέσσερα Ροτβάιλερ, τα οποία φυλάνε την επιχείρηση του, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, έχουν επιτεθεί επανειλημμένα σε σκυλιά, κότες ακόμη και ανθρώπους στην περιοχή, με τον ίδιο να τους αγνοεί επιδεικτικά και να τα αφήνει ελεύθερα.

θεσνικη κοτες4 e1651776758448

«Σκότωσαν τον σκύλο μου μπροστά στα μάτια μου»

Επαγγελματίας της περιοχής, με επιχείρηση εμπορίας σαλονιών καταγγέλλει στο GRTimes ότι προχθές Τρίτη 3 Μαΐου η φονική αγέλη μπήκε στην αυλή του και επιτέθηκε βάναυσα στον σκύλο του, ο οποίος την επόμενη μέρα υπέκυψε στα βαριά του τραύματα.

«Προχθές μπήκαν στην αυλή και όρμησαν στο σκύλο μου. Δύο υπάλληλοι που είδαν το περιστατικό μπήκαν στη διαδικασία να τα φοβερίσουν, αλλά δεν πρόλαβαν να τον σώσουν. Αμέσως πήγα το σκυλί στον κτηνίατρο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει πολλά και το ζώο πέθανε χθες» ανέφερε.






σκυλια θεσνικη κοτες

«Οι εργαζόμενοι στις γύρω επιχειρήσεις φοβούνται να περάσουν από το σημείο. Αυτοί όμως γνωρίζουν και αποφεύγουν τη διέλευση. Αν περάσει κάποιος που δεν γνωρίζει θα θρηνήσουμε θύματα. Έχουν επιτεθεί και σε μένα τον ίδιο. Μπορεί να επιτεθούν και σε κάποιον ανυποψίαστο και να μην σταθεί τόσο τυχερός» διευκρινίζει, ενώ κάνει γνωστό πως την ίδια μέρα του θλιβερού συμβάντος όπου στοίχισε τη ζωή του κατοικίδιου του, τα Ροτβάιλερ ήταν ακόμη λυμένα και ελεύθερα να επιτεθούν εκ νέου.

Τέλος ο καταγγέλλων διευκρινίζει ότι έχει ήδη κάνει μήνυση στον εν λόγω κύριο και ενδεχομένως να προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes από τις επιθέσεις σε άλλα σκυλιά και κότες: 

σκυλια θεσνικη κοτες1 1
θεσνικη κοτες2 e1651776791335
θεσνικη κοτες3 e1651776776968
ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Αγέλη ροτβάιλερ κατασπάραξαν κότες και σκύλο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο στην αυλή σχολείου

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από...

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έκοψε τις φλέβες της και έπεσε από τον 5ο όροφο

Tραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη...

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς στο κέντρο- Τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες συνέβη το βράδυ της Μεγάλης...

Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της πόλης -Video

Ήταν λίγο μετά της 21:00 όταν μεγάλο τμήμα του...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα