20.8 C
Serres

Έγκλημα στην Κρήτη – Σκότωσε 22χρονο έξω από το σπίτι της αδερφής του

Date:

Ακόμα ένα έγκλημα, αυτή τη φορά στην Κρήτη με θύμα έναν 22χρονο που έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου.

Ακόμα ένα στυγερό έγκλημα στην Κρήτη και το Ρέθυμνο. Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος από τη δολοφονία του 22χρονου, που βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης που έβγαλε όπλο και άρχισε να τον πυροβολεί, εξαφανίστηκε μετά το φονικό και πλέον αναζητείται από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή. Το τοπίο σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα παραμένει θολό, με τις πρώτες πληροφορίες να προκαλούν αίσθηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr, το έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιός, του δήμου Μυλοποτάμου, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων. Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στην περιοχή που σημειώθηκε το έγκλημα. Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου είναι γνωστός στις Αρχές, οι οποίες τον αναζητούν.






Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως η κατάσταση να ξέφυγε εξαιτίας κτηνοτροφικών διαφορών, καθώς νωρίτερα του φονικού επεισοδίου είχαν λογοφέρει. Ωστόσο διερευνάται αν υπάρχει κάτι βαθύτερο.

Ο 22χρονος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

πηγή newsit.gr

ΕλλάδαΈγκλημα στην Κρήτη – Σκότωσε 22χρονο έξω από το σπίτι της αδερφής...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κρήτη: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ – Πληροφορίες για δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας παιδί

Ένας άνδρας φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να...

Αχαΐα: Πως έφτασε το Λιμενικό της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας στον εντοπισμό 209 κιλών κάνναβης

Αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και προϊόν συνεργασίας της περιφερειακής ομάδας...

OENΓΕ: Έλλειψη αναισθησιολόγων στα δύο νοσοκομεία Παίδων – Καθυστερεί η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων

Στηρίζει τις κινητοποιήσεις στα Νοσοκομεία Παίδων η Ομοσπονδία Ενώσεων...

Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ αύριο – Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πρωτομαγιά, Μεγάλη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα