27.6 C
Serres

Σέρρες, Γιάννης Ραγκούσης: Έτοιμα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των εκλογών -video

Date:

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης ο Βουλευτής Β ‘ Πειραιώς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Γιάννης Ραγκοhttps://epiloges.tv/episkepsi-toy-koinovoyleytikoy-ekpro/ύσης ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην ΠΕ Σερρών μετά από σχετική πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Ο κ. Ραγκούσης συνοδευόταν από τον Βουλευτή κ. Λευτέρη Αβραμάκη, τον Συντονιστή της ΝΕ κ. Μιχάλη Καρτερό, το μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Καρπουχτσή καθώς και από άλλα μέλη του κόμματος. Ο κύβος ερρίφθη και η προεκλογική περίοδος σύμφωνα με τους ομιλούντες για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει ήδη.

Ο κ. Ραγκούσης στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στους σημαντικούς λόγους όπως τους χαρακτήρισε που τον έφεραν στην πόλη των Σερρών λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι υπό το βάρος των αδιεξόδων που έχουν δημιουργήσει οι ίδιες οι πολιτικές του θα υποχρεωθεί πάρα πολύ σύντομα να ανακοινώσει και επίσημα πρόωρες εθνικές εκλογές.








Ο Βουλευτής της Β΄Πειραιώς κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιχειρεί να αποδράσει και θυσιάζει ένα χρόνο ολόκληρο Πρωθυπουργίας γεγονός που δείχνει ότι η φθορά της κυβέρνησης είναι μεγάλη.
Τέλος ο κ. Ραγκούσης είπε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή σε όλα τα στελέχη να αφουγκραστούν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου να υπάρξει μια μεγάλη κυβερνητική αλλαγή.


ΣέρρεςΣέρρες, Γιάννης Ραγκούσης: Έτοιμα τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται από χθες (26/7) στην...

Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει κάθε προσπάθεια για την εξάλειψη της αθλητικής βίας

Κάθε προσπάθεια εξάλειψης της αθλητικής βίας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

Φωτιά στις Σέρρες, σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα (27.07.2024) στις Σέρρες μετά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα