19.6 C
Serres

Θεσσαλονίκη: «Βεντέτα» οικογενειών Ρομά – Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» για τον έρωτα 18χρονης με 19χρονο (φωτο+video)

Date:

Δέκα άτομα από τη μία οικογένεια κινήθηκαν απειλητικά προς το σπίτι της άλλης, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα και άλλα αντικείμενα – Έσπασαν τα πάντα στην προσπάθειά τους να επιτεθούν, με τα μέλη της δεύτερης οικογένειας να ταμπουρώνονται στο σπίτι

Ένας έρωτας μεταξύ δύο νέων ανθρώπων προκάλασε άγριο επεισόδιο καβγά μεταξύ οικογενειών Ρομά στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22.00, στην περιοχή της Ανάληψης, όταν δέκα άτομα από τη μία οικογένεια κινήθηκαν απειλητικά προς το σπίτι της άλλης, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Φτάνοντας επί της οδού Ξενοφώντος, επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ λίγα λεπτά μετά επικράτησε το χάος σε ημιυπόγειο διαμέρισμα.

Η οικογένεια που δέχθηκε την επίθεση «ταμπουρώθηκε» μαζί με τα ανήλικα παιδιά μέσα στο σπίτι και όπως είπε χαρακτηριστικά ο ένας εξ αυτών κρατούσαν την εξώπορτα για να μην μπουν οι άλλοι μέσα και τους σκοτώσουν. Από τη μανία τους, οι επιτηθέμενοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» ό,τι έβρισκαν στον αύλειο χώρο, σπάζοντας μέχρι και τα παντζούρια.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, όλα έγιναν για έναν έρωτα, ανάμεσα σε 18χρονη και 19χρονο κάτι που δυναμίτισε το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών.






Αφορμή για τη διαμάχη των δύο οικογενειών, ήταν ότι η οικογένεια του 19χρονου δεν ήθελε να παντρευτεί τη 18χρονη. Η οικογένεια της κοπέλας, ωστόσο, ενέκρινε τον γάμο των δύο.

Μόλις έφτασαν οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στην οδό Ξενοφώντος, τα άτομα που προκάλεσαν το επεισόδιο είχαν αποχωρήσει ενώ αναζητούνται από την αστυνομία.

Έξι μέλη της οικογένειας της 18χρονης, που δέχθηκαν την επίθεση, μετέβησαν στο τμήμα Τούμπας προκειμένου να υποβάλουν μήνυση.

Βεντέτα3
Βεντέτα2
Βεντέτα1

Πηγή protothema.gr

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: «Βεντέτα» οικογενειών Ρομά - Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» για τον έρωτα 18χρονης...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δράμα- Κατασχέθηκαν 4.100 παιδικά αθύρματα -Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος συνελήφθη

Στη σύλληψη ιδιοκτήτριας καταστήματος που διέθετε παράνομα προς πώληση...

Θεσσαλονίκη: Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο στην αυλή σχολείου

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από...

Έφυγε από την ζωή ο Χάρης Μπελτεγρής – Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ για την απώλεια του

Έφυγε από την ζωή ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στον...

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έκοψε τις φλέβες της και έπεσε από τον 5ο όροφο

Tραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα