Κιλκίς: Προφυλακιστέοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη θανατηφόρα ληστεία – Τον σκότωσαν για 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σε αγροτική περιοχή στο χωριό Μικρόδασος Κιλκίς, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος με πακιστανική καταγωγή και τραυματίστηκαν δύο συμπατριώτες του.

Η παρέα των Πακιστανών – επρόκειτο συνολικά για τέσσερα άτομα – κινούνταν με τα πόδια, όταν δέχθηκαν επίθεση με ξύλινα ρόπαλα και χρήση σωματικής βίας από ομάδα δέκα αλλοδαπών, με σκοπό να τους ληστέψουν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Από τα χτυπήματα έπεσε νεκρός ο 23χρονος, ενώ άλλοι δύο νεαροί υπέστησαν τραύματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Κιλκίς.

Οι δράστες άρπαξαν 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Τέσσερις εξ΄ αυτών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το επόμενο 24ωρο. Πρόκειται για τρεις άνδρες από το Αφγανιστάν κι έναν από τη Συρία (αντιστοίχως 20, 23, 36 και 18 ετών). Κατά πληροφορίες αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι – σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά – για ανθρωποκτονία, ληστεία, συμμορία, σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Babis


Απολογήθηκαν στον ανακριτή Κιλκίς και – με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα – πήραν το δρόμο για τη φυλακή.

ΕλλάδαΚιλκίς: Προφυλακιστέοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη θανατηφόρα ληστεία - Τον σκότωσαν για...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τιπουλίδες: Γιατί δεν πρέπει να σκοτώνετε τα έντομα που μοιάζουν με γιγάντια κουνούπια

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει αισθητά, κι εμείς ετοιμάζουμε...

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Τουρισμού για τα τροχόσπιτα: Nομοθετoύμε το αυτονόητο

"Βάζουμε τέλος στην καταχρηστική κατάληψη δασών, αιγιαλών, αρχαιολογικών χώρων...

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη – Έρευνα της αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου φέρεται να διέμενε η 38χρονη

Έρευνα στο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου φέρεται...

Τελευταία Νέα