Τραγωδία στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 27χρονη νηπιαγωγό- Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε από μπάτσελορ πάρτι -Παντρευόταν σε δυο μέρες
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ενώ η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από το μπάτσελορ πάρτι του γάμου της, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Αυγούστου, μηχανάκι που οδηγούσε 20χρονος την παρέσυρε και την εγκατέλειψε, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και ήταν σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση.
Δυστυχώς, η 27χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της.
Αύριο, Πέμπτη, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη, όπου εργαζόταν η 27χρονη, θα παραμείνει κλειστό, λόγω πένθους.
Πηγή: Thestival

Ειδήσεις Σήμερα
- «Σπαρτιάτες»: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι 13 κατηγορούμενοι για εξαπάτηση εκλογέων
- Προφυλακιστέος ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που κατηγορείται για κατασκοπεία
- Λαϊκή Συσπείρωση: Κάλεσμα προς όλους τους κατοίκους του Δήμου Αμφίπολης για το φωτοβολταϊκό πάρκο
- Σε «μάστιγα» εξελίσσονται οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες – Εκατοντάδες πολίτες στα δίχτυα των επιτήδειων – video
- Σε τροχιά αναβάθμισης το ΔΙΠΑΕ με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Νέα έργα, υποδομές και προσλήψεις – video














