Τραγωδία στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 27χρονη νηπιαγωγό- Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε από μπάτσελορ πάρτι -Παντρευόταν σε δυο μέρες
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ενώ η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από το μπάτσελορ πάρτι του γάμου της, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Αυγούστου, μηχανάκι που οδηγούσε 20χρονος την παρέσυρε και την εγκατέλειψε, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και ήταν σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση.
Δυστυχώς, η 27χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της.
Αύριο, Πέμπτη, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη, όπου εργαζόταν η 27χρονη, θα παραμείνει κλειστό, λόγω πένθους.
Πηγή: Thestival
Ειδήσεις Σήμερα
- Παγκόσμια Ημέρα Φάρων και ο Φάρος Γυθείου – Δείτε video
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος υποδέχτηκε στην Ίμβρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή
- Σε ημικωματώδη κατάσταση 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε πάρτι στην Αιτωλοακαρνανία – 5 συλλήψεις
- Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Μαζωνάκη: «Θα περάσει κι αυτό»
- Πέθανε η Ξένια Αλεξάντροβα, εκπρόσωπος της Ρωσίας στα Miss Universe – Nοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο με ελάφι