23.1 C
Serres

Σέρρες: Μεγάλη η ανταπόκριση στην δράση “Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα”- video

Date:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δράσης «Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα» που διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και τον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες».

«Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα» λέγεται η εθελοντική δράση που διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και τον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες».

Περισσότερες από 70 τσάντες με σχολικά είδη δόθηκαν σήμερα σε παιδιά ευπαθών οικογενειών του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της δράσης “Δώρισε σχολικά – Χάρισε χαμόγελα”, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και τον Σύλλογο “Σερραίες Μανούλες”.

Σέρρες: Μεγάλη η ανταπόκριση στην δράση "Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα"- video


Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη πρωταρχικός σκοπός είναι η ηθική και η υλική αρωγή των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με γνώμονα πάντα την αγάπη για το παιδί.
Παράλληλα η κ. Παλάζη ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους που συνέδραμαν , ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς σχολική τσάντα, μεταξύ των οποίων την Πρόεδρο κ. Φραγγεδάκη Διαμάντω και τα μέλη της Ε.Γ.Ε. Σερρών, την Πρόεδρο κ.Βασιλική Χατζηφωτάκη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτάρεως, την Διεύθυνση της αλυσίδας καταστημάτων Yuppie Toy’s, τα βιβλιοπωλεία Γραμμή και Σωτηροπούλου, τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών της κ. Φωτεινής Άτσαλου “ΑΤΣΑΛΟΥ” και της κ.Χρύσας Τσομπανίδου “Success”, τους εργαζομένους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σερρών, το κατάστημα της κ. Φιλίτσας Γκόβρανου στο Ν. Σκοπό, τους εργαζομένους του Public στις Σέρρες. Τέλος ευχαρίστησε θερμά και τους συνεργάτες της στην Κ.Ε.ΔΗ.Σ για την πολύτιμη συνδρομή τους στη δράση.




Με τη σειρά της η Πρόεδρος του συλλόγου “Σερραίες μανούλες” κ. Βασιλική Πέτσα ανέφερε ότι οι Σερραίες μανούλες πάντα συνδράμουν σε τέτοιου είδους προσπάθειες, που έχουν ως σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά και ευχαρίστησε την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την όλη προσπάθεια που έγινε για να στεφθεί με επιτυχία η κίνηση αυτή ανθρωπιάς.

Σέρρες: Μεγάλη η ανταπόκριση στην δράση "Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα"- video

Όσοι πολίτες δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν και θέλουν να συνεισφέρουν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία της ΚΕΔΗ Σερρών στο τηλέφωνο 23210-68900 ή με μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της κοινωφελούς επιχείρησης ή με το σύλλογο Σερραίες Μανούλες.
Ο Σύλλογος Σερραίες Μανούλες κάθε Σεπτέμβριο βρίσκεται σε ετοιμότητα και η πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή


ΣέρρεςΣέρρες: Μεγάλη η ανταπόκριση στην δράση "Δώρισε σχολικά είδη – χάρισε χαμόγελα"-...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Παγγαίο – Εξακολουθούν να υπάρχουν ενεργές εστίες

Η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη, ωστόσο εξακολουθούν να...

Σέρρες: 1ο Lakedam Festival στο λιμανάκι Λιθοτόπου με συναυλία και πλούσιες δράσεις

To Σάββατο 31 Αυγούστου, το 1ο Lakedam Festival φιλοξενεί...

Πρόγραμμα δράσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών για το μήνα Σεπτέμβρη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών συμμετέχει για 13ηχρονιά στην...

Σέρρες: “Μάγεψε” χιλιάδες Σερραίους στην πλωτή συναυλία ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Στη μαγικά φωτισμένη λίμνη του Πεθελινού, χιλιάδες Σερραίοι κατέκλυσαν...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα