Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.3 C
Serres

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Η αναφορά στο βιβλίο συντήρησης του παιχνιδιού και η νέα συγκλονιστική μαρτυρία

Νέες πληροφορίες μεταδίδονται για το ατύχημα με το τρενάκι στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις νέοι άνθρωποι.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LIVE NEWS, το βιβλίο συντήρησης του παιχνιδιού που παρουσίασε η εταιρεία περιέχει αναφορά για εξέταση σχετικά με την καλή του λειτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στο βιβλίο υπάρχουν αναφορές για καίριες παρεμβάσεις στην αντλία σε σχετικά κοντινό διάστημα με αυτό του ατυχήματος.

Αυτό που απομένει να διευκρινιστεί, είναι αν οι παρεμβάσεις αυτές έγιναν νωρίτερα του ατυχήματος ή λίγο μετά το συμβάν και υπήρξε μεταχρονολόγησή τους.

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το πώς έγινε το ατύχημα: Δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Βαλάντης Μαλιώρας, ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών, που δεν χτύπησε στο κεφάλι.

Ο νεαρός περιέγραψε τα όσα συνέβησαν τη στιγμή του ατυχήματος, σημειώνοντας πως οι ίδιοι δεν σηκώθηκαν από τα καθίσματά τους.

“Εκείνο το απόγευμα τελείως ανέμελοι και χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το τρίτο παιχνίδι που έγινε το ατύχημα. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό”, αναφέρει αρχικά.

Για τη στιγμή του ατυχήματος, είπε πως “αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, ακούω έναν δυνατό θόρυβο, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, ούτε αισθάνθηκα να επιβραδύνει η βάρκα. Εκσφενδονιστήκαμε μαζί με την βάρκα και πέσαμε σε ένα παρτέρι”.



Babis

Μετά το ατύχημα, περιέγραψε ότι κατευθύνθηκε προς την κοπέλα του, η οποία ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένη. Η Γεωργία, ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, πήγε προς την πισίνα μπήκε μέσα σε αυτήν και ζητούσε την μαμά της. Ο Βαλάντης μπήκε στην πισίνα και έβγαλε την κοπέλα του για να μην χτυπήσει το κεφάλι της.

“Στο βαγονάκι κρατιόμασταν από τις χειρολαβές την ώρα του ατυχήματος, δεν είχε μέσα ούτε ζώνες ασφαλείας, ούτε τίποτα. Ούτε σηκωθήκαμε, ούτε τίποτα. Στην δεύτερη κατηφόρα δεν αισθάνθηκα καθόλου νερό να έρχεται πάνω μας, όπως συνέβη στην πρώτη κατηφόρα”, είπε στη συνέχεια.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του, είπε πως θα περάσουν τουλάχιστον τρεις μήνες μέχρι να συνέλθει καθώς υπέστη ρήξη σπλήνας. “Ακόμα έχουμε δρόμο”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών, είπε πως λένε ψέματα από την πλευρά του λούνα παρκ.

“Λένε ψέματα προσβάλλοντας την προσωπικότητα των παιδιών. Η εταιρεία του λούνα παρκ δεν έχει ζητήσει, ακόμα, συγγνώμη από τα παιδιά. Όλα όσα λέει η εταιρεία ότι θα σταθεί δίπλα στα παιδιά είναι αερολογίες”, τόνισε.

Πηγή enikos.gr

ΕλλάδαΑτύχημα στο Allou Fun Park: Η αναφορά στο βιβλίο συντήρησης του παιχνιδιού...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ξεσηκωμός στην Αλόννησο για την απομάκρυνση του Λιμενάρχη – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

Την έντονη δυσαρέσκεια τους εκφράζουν με αναρτήσεις τους στα...

Akrolithos: Από την Καβάλα εξαγωγές φυσικών πετρωμάτων προς 97 χώρες

Ήταν σχεδόν πριν 40 χρόνια και συγκεκριμένα το μακρινό...

Επίδομα Θέρμανσης: Έρχεται η πληρωμή για τη 2η δόση

Για το επίδομα θέρμανσης, η πρώτη πληρωμή έγινε, ενώ...

Το Άργος τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Πέτρο τον θαυματουργό – video

Με μεγαλοπρέπεια η πόλη του Άργους τίμησε τον προστάτη...

Τελευταία Νέα