Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τοπικές βροχές, τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες και ... Περισσότερα

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τοπικές βροχές, τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στη Θράκη τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Σταδιακή επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 4 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα δυτικά και τα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει, στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία τους 24 με 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία λίγες τοπικές νεφώσεις. Στις υπολοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές κυρίως στη Θράκη όπου πιθανώς να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, γρήγορα όμως από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από δυτικές και σταδιακά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στις Κυκλάδες από το απόγευμα και από τα βόρεια, θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μέχρι το απόγευμα, οπότε υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Ανεμοι: Στα νότια δυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σταδιακά σε βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Advertisement
Babis

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι γρήγορα σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-09-22

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 27 με 28 και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-09-22

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-09-22

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, από το απόγευμα στα βόρεια θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-09-22

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Εύβοια, όπου τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-09-22

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στα ανατολικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατοτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμβουλές για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι σας

21/08/25 6:56 μμ

Συμβουλές για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι σας

Απλά μυστικά για αφράτη φανουρόπιτα, η ευχή που διαβάζουμε

21/08/25 6:44 μμ

Μυστικά για αφράτη φανουρόπιτα, η ευχή που διαβάζουμε

Η πλατεία μπροστά από το δημαρχείο Ηράκλειας γέμισε από κόσμο που ήθελε να ακούσει τους Ζουρνάδες με τους Αδερφούς Μάλαμα και Αριστείδη

21/08/25 4:50 μμ

Ζουρνάδες με τους Αδερφούς Μάλαμα και Αριστείδη Δράμαλη – Πλημμύρισε κόσμο η πλατεία της Ηράκλειας Σερρών – video

Ορκίστηκαν ο νέος Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Σερρών - video

21/08/25 4:31 μμ

Ορκίστηκαν ο νέος Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Σερρών – video

Ιερά Πανήγυρις στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών- Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών

21/08/25 4:05 μμ

Ιερά Πανήγυρις στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών- Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών

Σέρρες: Εμφάνιση νέων εστιών ευλογιάς των προβάτων - Καθολική απαγόρευση μετακινήσεων

21/08/25 3:44 μμ

Σέρρες: Εμφάνιση νέων εστιών ευλογιάς των προβάτων – Καθολική απαγόρευση μετακινήσεων

Σ. Φάμελλος: Μόνιμη μείωση του ΦΠΑ, 13ος και 14ος μισθός για τους δημοσίους υπαλλήλους

21/08/25 3:14 μμ

Σ.Φάμελλος: Μόνιμη μείωση του ΦΠΑ, 13ος και 14ος μισθός για τους δημοσίους υπαλλήλους

Nord Stream-Σαμποτάζ: Σύλληψη υπόπτου στην Ιταλία

21/08/25 3:00 μμ

Nord Stream-Σαμποτάζ: Σύλληψη υπόπτου στην Ιταλία

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59 ετών ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/25 3:15 μμ

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59 ετών ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Tηλεδιάσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Αμοργού Λ. Καραΐσκο για την πρωτοβουλία «Αμοργόραμα»

21/08/25 2:44 μμ

Tηλεδιάσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Αμοργού Λ. Καραΐσκο για την πρωτοβουλία «Αμοργόραμα»

Απόστολος Βεσυρόπουλος: Υπέστη ανακοπή καρδιάς, μάχη των γιατρών να τον επαναφέρουν

21/08/25 2:16 μμ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: Υπέστη ανακοπή καρδιάς, μάχη των γιατρών να τον επαναφέρουν

Γενετική αναβίωση λύκου εξαφανισμένου επί χιλιάδες χρόνια

21/08/25 10:10 πμ

Γενετική αναβίωση λύκου εξαφανισμένου επί χιλιάδες χρόνια