Έγκλημα στην Καβάλα: Ομολόγησε ο δολοφόνος του 52χρονου στην Καβάλα

Στη σύλληψη ενός 25χρονου άντρα από τη Χρυσούπολη προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου στις 16 Σεπτεμβρίου έξω από την επιχείρηση κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου όπου εργαζόταν στη Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου.

Ο συλληφθείς, που ήταν πρώην συνάδελφος του θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι θεωρούσε τον 52χρονο ως υπαίτιο για τη την απόλυση του από τη δουλειά και ότι στο παρελθόν του είχε ασκήσει bullying.

Ο 25χρονος αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, και όταν εκείνος έφτασε στο χώρο δουλειάς του τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.




Babis

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές είχαν στρέψει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης στο στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του 52χρονου θύματος.

φωτο αρχειου

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΈγκλημα στην Καβάλα: Ομολόγησε ο δολοφόνος του 52χρονου στην Καβάλα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

Τροχαίο με έναν τραυματία στην εθνική Θεσσαλονίκης – Nέων Μουδανιών: Ο ένας οδηγός εγκατέλειψε το σημείο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Τελευταία Νέα