Ζέρβας: Παγώνουν τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το νέο έτος

Το πάγωμα των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το 2023, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην κεντρική τοποθέτησή του στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως είπε ο δήμαρχος, η απόφαση αυτή μέσα στο δύσκολο οικονομικά περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί συνολικά για τους δήμους σε ολόκληρη τη χώρα, δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αυτονόητη.

«Εντάσσεται στη λογική που υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα: πρώτα ο πολίτης, πρώτα ο δημότης, πρώτα η πραγματική οικονομία και οι δουλειές των ανθρώπων», τόνισε ο κ. Ζέρβας, συμπληρώνοντας ότι πέραν των μηδενικών αυξήσεων φέτος και των μειώσεων κατά 5% πέρυσι στα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, προχωρά και σε σειρά διευκολύνσεων και εκπτώσεων.

Babis



Ο δήμαρχος, εξάλλου, υπενθύμισε ότι τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού έχουν μειωθεί στην τριετία κατά 30% οριζόντια για όλους.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΕλλάδαΘεσσαλονίκηΖέρβας: Παγώνουν τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το νέο έτος

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη η κίνηση κατά την επιστροφή των εκδρομέων από Χαλκιδική

Μεγάλος ήταν ο όγκος των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τα...

Θεσσαλονίκη: Πρόταση γάμου με πυρσούς και πανό σε νεαρή που καθόταν σε καφετέρια της πόλης – Δείτε βίντεο

Μια ιδιαίτερη και άκρως εντυπωσιακή πρόταση γάμου συνέβη το...

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο ΑΠΘ μετά την ανακατάληψη στο Στέκι Φυσικού – Δακρυγόνα και μολότοφ

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το κτήριο της Σχολής Θετικών...

Τελευταία Νέα