Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 69χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο του στην Μενεμένη

Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για να λάβουν την απολογία του- Ο 69χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, μέσα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, ο 69χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 41 ετών γιο του, τον περασμένο μήνα, στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Advertisement

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά το φονικό είχε καταναλώσει άγνωστα χάπια και βρέθηκε αναίσθητος από τη σύζυγό του, δίπλα στον δολοφονημένο γιο του, διέφυγε τον κίνδυνο και καθώς η κατάσταση της υγείας του το επέτρεπε απολογήθηκε ενώπιον ανακρίτριας.

Για τον σκοπό αυτό ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, προκειμένου να λάβουν την απολογία του και να αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση. Ομόφωνα έκριναν πως πρέπει να προφυλακιστεί, κι όταν λάβει εξιτήριο από τους γιατρούς θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Advertisement

Ο 69χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Κατά πληροφορίες, απολογήθηκε ότι είχε συχνούς καβγάδες με τον γιο του και η αιτία των προστριβών τους φέρεται να ήταν η τοξικομανία του θύματος.

Ύστερα από έναν ακόμη καβγά, ο 69χρονος κατηγορείται ότι το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου χτύπησε με σκεπάρνι τον 41χρονο, προκαλώντας του βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εξαιτίας των οποίων επήλθε ο θάνατός του, όπως προέκυψε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή προς το πρόσωπο του 69χρονου, καθώς δε διαπιστώθηκε ύπαρξη τρίτου ατόμου στη σκηνή του εγκλήματος. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος επέστρεψε στο σπίτι, όπου εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος τον γιο της και αναίσθητο δίπλα του τον σύζυγό της, οπότε κάλεσε την ‘Αμεση Δράση.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κεντρική Μακεδονία: 122 καμπάνες για μη χρήση κράνους σε μηχανές και πατίνια σε μία εβδομάδα - video

04/08/25 9:10 μμ

Κεντρική Μακεδονία: 122 καμπάνες για μη χρήση κράνους σε μηχανές και πατίνια σε μία εβδομάδα – video

Πώς να μην κολλάει το ψάρι στη σχάρα – Εύκολο tip με λεμόνι

04/08/25 9:07 μμ

Πώς να μην κολλάει το ψάρι στη σχάρα – Εύκολο tip με λεμόνι

Μεταναστευτικές Ροές στη Δομή Κλειδιού – Ερωτήματα που Απαιτούν Απαντήσεις

04/08/25 9:00 μμ

Μεταναστευτικές Ροές στη Δομή Κλειδιού – Ερωτήματα που Απαιτούν Απαντήσεις

Όταν το σπίτι φιλοξενεί την τέχνη: Πώς να χτίσετε έναν χώρο με ψυχή

04/08/25 8:59 μμ

Όταν το σπίτι φιλοξενεί την τέχνη: Πώς να χτίσετε έναν χώρο με ψυχή

Αικ.Τζιούρα: "Υπάρχει ανάγκη για αιμοδοσία και τους καλοκαιρινούς μήνες"

04/08/25 8:53 μμ

Αικ.Τζιούρα: “Υπάρχει ανάγκη για αιμοδοσία και τους καλοκαιρινούς μήνες”

Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς τις περνούν οι Σερραίοι - video

04/08/25 8:48 μμ

Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς τις περνούν οι Σερραίοι – video

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός και TikToker για διακίνηση ναρκωτικών

04/08/25 8:37 μμ

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός και TikToker για διακίνηση ναρκωτικών

Ν. Κεραμέως: Εντυπωσιακή αύξηση των καταγεγραμμένων υπερωριών

04/08/25 8:31 μμ

Ν. Κεραμέως: Εντυπωσιακή αύξηση των καταγεγραμμένων υπερωριών

Συνελήφθη οδηγός ΙΧ που παρέσυρε πεζή στον Σταυρό

04/08/25 8:27 μμ

Συνελήφθη οδηγός ΙΧ που παρέσυρε πεζή στον Σταυρό

Η ντομάτα της Σπηλιάς Κισσάβου

04/08/25 8:24 μμ

Η ντομάτα της Σπηλιάς Κισσάβου

Σέρρες: Νέα άφιξη μεταναστών στο Κλειδί - Ομαλή η μεταγωγή τους - video

04/08/25 8:24 μμ

Σέρρες: Νέα άφιξη μεταναστών στο Κλειδί – Ομαλή η μεταγωγή τους – video

Σέρρες: Ασφαλτοστρώνεται η Μεγάλου Αλεξάνδρου - Ποιοι δρόμοι ακολουθούν -video

04/08/25 8:06 μμ

Σέρρες: Ασφαλτοστρώνεται η Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ποιοι δρόμοι ακολουθούν -video