Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.1 C
Serres

To Επιμελητήριο Σερρών στη FOOD EXPO 2023

Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί τις Σερραϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κλάδο των τροφίμων και των ποτών να συμμετάσχουν στην έκθεση FOOD EXPO, που θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη ανοίγει τις πύλες της στους χιλιάδες Έλληνες και ξένους εκθέτες και για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα τρόφιμα και ποτά στη χώρα μας.
Να σημειωθεί πως το Επιμελητήριο Σερρών θα επιδοτήσει φέτος το 60% του κόστους συμμετοχής κάθε επιχείρησης στην FOODEXPO. Επιπλέον, όσοι συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση θα λάβουν 20% έκπτωση στην τιμή συμμετοχής στη SEREXPO 2023.




Babis
ΣέρρεςTo Επιμελητήριο Σερρών στη FOOD EXPO 2023

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών, ένα υπόγειο θαύμα – Δείτε video

Το Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα...

ΠΑΣΟΚ: Ημερίδα με θέμα τις προκλήσεις της Π.Ε. Σερρών ενόψει του 2030 – Δημογραφικό, Υποδομές και Δίκτυα Μεταφορών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Σερρών διοργανώνει...

Κλ.Κοτσακιαχίδης: Γίνονται σημαντικά έργα στον Δήμο Ηράκλειας – video

Στα δύο σημαντικά έργα που γίνονται για το πανηγύρι...

Σέρρες: Διαγωνισμός φαγητού εποχής 1940 στην Βυρώνεια με τις “συνταγές της… πείνας”

Η Κοινότητα Βυρώνειας διοργανώνει διαγωνισμό φαγητού με γεύσεις της...

Τελευταία Νέα