20.8 C
Serres

Γιάννης Πλούταρχος: Δάκρυσε στη σκηνή όσο ο γιος του του τραγουδούσε

Date:

Ο Γιώργος Κακοσαίος επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος και του αφιέρωσε έναν τραγούδι, με εκείνον να συγκινείται ιδιαίτερα με την εξέλιξη του γιου του.

Το gossip-tv απαθανάτισε αποκλειστικά, μια πολύ συγκινητική στιγμή με τον Γιάννη Πλούταρχο και το γιο του, Γιώργο Κακοσαίο, στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο πρώτος με την Πάολα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με την Πάολα έκαναν πρεμιέρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και ήδη οι θαυμαστές τους έχουν σπεύσει να παρακολουθήσουν το μουσικό πρόγραμμα και να τους απολαύσουν επί σκηνής, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.






Το gossip-tv βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο της Καλλιθέας, στο οποίο εμφανίζονται ο Γιάννης Πλούταρχος με την Παόλα και η βραδιά γέμισε με μουσική, κέφι, χορό, τραγούδι και πολλή, πολλή συγκίνηση. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και ενώ ο τραγουδιστής βρισκόταν επί σκηνής και το κοινό διασκέδαζε με την ψυχή του, κάτω ακριβώς από την πίστα εμφανίστηκε ο εξαιρετικά ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, με τον ίδιο να καμαρώνει τον πατέρα του, που είναι και το μουσικό του πρότυπο, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Ο τραγουδιστής, γεμάτος υπερηφάνεια, έδωσε το μικρόφωνο στο γιο του και εκείνος ερμήνευσε μια από τις μεγαλύτερές του επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία, με τίτλο “Κάνε μας τη χάρη”. Ο κόσμος, που εκείνη την ώρα είχε κατακλύσει το μαγαζί, τραγουδούσε δυνατά το τραγούδι του μαζί του, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος παρατηρούσε όλα όσα συνέβαιναν και συνειδητοποιώντας ότι ο γιος του διαρκώς ανεβαίνει επαγγελματικά και αποκτά το κοινό, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

LifeStyleΓιάννης Πλούταρχος: Δάκρυσε στη σκηνή όσο ο γιος του του τραγουδούσε

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος «πάγωσε» τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Breakfast@Star

Πως αντέδρασε, αλήθεια, ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star στην ξεχωριστή...

Φαίη Σκορδά: Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega

Όλο το παρασκήνιο των επαφών της παρουσιάστριας για την...

Γιώργος Λιάγκας: «Μαθαίνω ότι η Καινούργιου έχει σταθεί οικονομικά στον Μικρούτσικο»

"Δεν ήξερε δύο χρόνια πού πήγαινε. Δύο χρόνια μετά...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα