Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις. Τα εντονότερα φαινόμενα θα ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις.

Τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται από την αρχή της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα και μετά το μεσημέρι θα επεκταθούν στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με έμφαση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, με ενδεικτικά υψόμετρα πάνω από 1.000-1.100 μέτρα στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία και πάνω από 1.400-1.500 μέτρα στα υπόλοιπα.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 14, στην Ήπειρο από 6 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 16-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νότιοι με εντάσεις 7-8 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με μικρή εξασθένηση στα 6-7 Μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις 6-7 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Advertisement
Babis

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα θα είναι παροδικά έντονα και ενδέχεται να συνοδευτούν από πρόσκαιρη χαλαζόπτωση. Το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα κατά τόπους τις απογευματινές-βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 Μποφόρ και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών κατά τόπους και κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και μετά το δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ Σερρών: Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη - video

09/03/26 10:47 μμ

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ Σερρών: Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη – video

Σέρρες: Κατάλληλο για πόση το νερό σε Ν. Σούλι και Δαφνούδι - video

09/03/26 10:37 μμ

Σέρρες: Κατάλληλο για πόση το νερό σε Ν. Σούλι και Δαφνούδι – video

«Καμία ανοχή στη βία»: Ηχηρό μήνυμα από μαθητές στις Σέρρες - video

09/03/26 10:31 μμ

«Καμία ανοχή στη βία»: Ηχηρό μήνυμα από μαθητές στις Σέρρες – video

Νέο ενιαίο σύστημα επισιτιστικής βοήθειας – 400 εκατ. ευρώ απευθείας στα νοικοκυριά μέσω vouchers

09/03/26 10:22 μμ

Νέο ενιαίο σύστημα επισιτιστικής βοήθειας – 400 εκατ. ευρώ απευθείας στα νοικοκυριά μέσω vouchers

Πήρε τη νίκη ο Πανσερραϊκός στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης - video

09/03/26 9:43 μμ

Πήρε τη νίκη ο Πανσερραϊκός στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης – video

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου η πρώτη λαϊκή αγορά στο Ν. Σούλι Σερρών - video

09/03/26 9:32 μμ

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου η πρώτη λαϊκή αγορά στο Ν. Σούλι Σερρών – video

Κυριάκος Πιερρακάκης στο Eurogroup: «Προτεραιότητα η προστασία των νοικοκυριών και η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας»

09/03/26 9:25 μμ

Κυριάκος Πιερρακάκης στο Eurogroup: «Προτεραιότητα η προστασία των νοικοκυριών και η σταθερότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας»

ΕΚ ΣΕΡΡΩΝ: Γέφυρες Συνεργασίας για τη Μετανάστευση και τη Συνύπαρξη στις Σέρρες

09/03/26 9:12 μμ

ΕΚ ΣΕΡΡΩΝ: Γέφυρες Συνεργασίας για τη Μετανάστευση και τη Συνύπαρξη στις Σέρρες

«Θέτοντας Όρια: Η Πρόληψη ως Αντίδοτο στην Ανήλικη Παραβατικότητα» - Εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς στη Νιγρίτα Σερρών

09/03/26 9:03 μμ

«Θέτοντας Όρια: Η Πρόληψη ως Αντίδοτο στην Ανήλικη Παραβατικότητα» – Εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς στη Νιγρίτα Σερρών

38η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

09/03/26 8:58 μμ

38η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

Συγκροτημένη πρωτοβουλία των φορέων των Σερρών για το ζήτημα των διοδίων – Κατάθεση κοινού αιτήματος διαλόγου από Επιμελητήριο και Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

09/03/26 8:50 μμ

Συγκροτημένη πρωτοβουλία των φορέων των Σερρών για το ζήτημα των διοδίων – Κατάθεση κοινού αιτήματος διαλόγου από Επιμελητήριο και Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

Χατζηβασιλείου: Ιστορική η συνάντηση Μητσοτάκη, Μακρόν, Χριστοδουλίδη στην Κύπρο – Η Ελλάδα χτίζει τόξο ασφαλείας

09/03/26 8:45 μμ

Χατζηβασιλείου: Ιστορική η συνάντηση Μητσοτάκη, Μακρόν, Χριστοδουλίδη στην Κύπρο – Η Ελλάδα χτίζει τόξο ασφαλείας