Στους 11 οι νεκροί από τη ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυκατοικία της Ζαπορίζια

Σε 11 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από τη ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυκατοικία της Ζαπορίζια, ανακοίνωσαν χθες Σάββατο οι ουκρανικές αρχές.

Άλλοι τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, ανασύρθηκαν από τα ερείπια του πενταώροφου κτηριακού συγκροτήματος το οποίο χτυπήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Εν τω μεταξύ, ένοικοι προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα υπάρχοντά τους, ψάχνοντας μέσα στα χαλάσματα. Η Γιούλια Πετρένκο δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο διαμέρισμα με τον σύζυγό της. «Τα τζάμια έσπασαν όταν σημειώθηκε η πρώτη έκρηξη. Μισό λεπτό αργότερα, ακολούθησε δεύτερη και φοβήθηκα ότι θα κατέρρεαν τα πάντα», είπε.

Babis



Διευκρίνισε ότι μπήκαν στο διαμέρισμα αφού πρώτα έλαβαν άδεια από τα συνεργεία που επιχειρούσαν στο σημείο, για να συλλέξουν ορισμένα χρήσιμα αντικείμενα και είπε ότι θα μετακομίσουν προσωρινά στο σπίτι του αδερφού της.

Πηγή ΑΠΕ

ΚόσμοςΣτους 11 οι νεκροί από τη ρωσική πυραυλική επίθεση σε πολυκατοικία της...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ισχυρός σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Αργεντινή – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε...

Γάτα επέζησε μετά τη μοιραία πτώση του ζευγαριού που την είχε σε φαράγγι 115 μέτρων

Μια γάτα περίπου 12 ετών επέζησε αφού έπεσε από...

Τελευταία Νέα