15.2 C
Serres

Σημαντικές δωρεές από τη “Λέσχη Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς” στον «Σύλλογο Φίλων – Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων

Date:

Σε διπλή δωρεά προς τον «Σύλλογο Φίλων – Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων» προέβη η «Λέσχη Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς».

Η πρώτη δωρεά αφορά την αγορά ενός κλιματιστικού, ενός πλυντηρίου και μιας ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στα οποία κατέστη δυνατή η λειτουργία της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων και η φιλοξενία των πρώτων ατόμων.

Η δεύτερη προσφορά σχετίζεται με την προμήθεια τροφίμων μακράς διαρκείας για την πρωινή σίτιση των φιλοξενούμενων στον χώρο, τα οποία παρέδωσαν αυτοπροσώπως η Πρόεδρος Μαρία Παλάζη, εκπρόσωποι του Δ.Σ. και μέλη της «Λέσχης Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς».

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στα μέλη η Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ανηλίκων Άννα Κωστοπούλου, η Αντιπρόεδρος Ολυμπία Παχαδίρογλου, η Επιμελήτρια Ανηλίκων Ελένη Χατζηβασιλείου και τα μέλη Χρύσα Δρογουσλή και Χρήστος Παπαπαύλου.





Σημαντικές δωρεές από τη "Λέσχη Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς" στον  «Σύλλογο Φίλων - Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων

Ο Χριστουγεννιάτικος χορός που διοργάνωσε η Λέσχη απέδωσε πλούσιους καρπούς αγάπης και προσφοράς, που μετουσιώθηκαν στην πραγματοποίηση του αναφερθέντος σημαντικού κοινωφελούς έργου.

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της «Λέσχης Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς» ευχαριστούν θερμά τους συμπολίτες τους, για την ανταπόκρισή τους και τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της παραπάνω δωρεάς .

Σημαντικές δωρεές από τη "Λέσχη Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς" στον  «Σύλλογο Φίλων - Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων
ΣέρρεςΣημαντικές δωρεές από τη "Λέσχη Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς" στον «Σύλλογο Φίλων...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποντιακό γλέντι για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Νέο Πετρίτσι Σερρών- Video

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησε...

Σέρρες: Αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου η λαϊκή αγορά -Video

Αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 θα γίνει εκτάκτως η...

Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία οι «αυγομαχίες» στην Καστανούσσα -Video

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου αναβίωσε  για ακόμη...

Valencia Basket Skills Camp σε 6 γήπεδα της πόλης των Σερρών

Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα