Σήμερα Τετάρτη αναμένεται επιδείνωση του καιρού, έτσι αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα , θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα , ... Περισσότερα

καιρός

Epiloges Press

Epiloges Press

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται επιδείνωση του καιρού, έτσι αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα , θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα , το πρωί στα Δυτικά και από το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , από το απόγευμα στο Ιόνιο , θα γίνουν Βορειοδυτικοί και το βράδυ θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς.

Την Πέμπτη , προβλέπεται συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στις Κυκλάδες , την Κρήτη , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά , το πρωί και το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Βορειοδυτικής χώρας. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή, στην ανατολική και νότια χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στις Κυκλάδες , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος ,το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη , που την Κυριακή θα περιοριστούν στην Κρήτη και βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Βόρειοι Άνεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, την Κυριακή θα εξασθενήσουν λίγο . Η θερμοκρασία , σε άνοδο την Κυριακή.

Αττική
Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές , ίσως και παροδική καταιγίδα. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , το βράδυ θα γίνουν Βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Advertisement
Babis

Θεσ/νίκη
Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ , το βράδυ θα γίνουν Βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων η διευθύντρια - Στην Αθήνα ο Διευθυντής Εκπαίδευσης για εξηγήσεις

25/01/26 9:54 μμ

Σέρρες: Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων η διευθύντρια – Στην Αθήνα ο Διευθυντής Εκπαίδευσης για εξηγήσεις

Συρία-OHE: Ανθρωπιστική βοήθεια έφτασε στο Κομπάνι

26/01/26 12:25 πμ

Συρία-OHE: Ανθρωπιστική βοήθεια έφτασε στο Κομπάνι

Αποθέωση για το «Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

26/01/26 12:24 πμ

Αποθέωση για το «Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Κατέληξε ο 75χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

26/01/26 12:23 πμ

Κατέληξε ο 75χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Σύρος: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης

25/01/26 9:58 μμ

Σύρος: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης

Οδύνη στο ελληνικό βόλεϊ για τον θάνατο του διαιτητή Σάββα Ιορδανίδη

25/01/26 8:45 μμ

Οδύνη στο ελληνικό βόλεϊ για τον θάνατο του διαιτητή Σάββα Ιορδανίδη

Η Εθνική Ελλάδας πόλο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

25/01/26 8:31 μμ

Η Εθνική Ελλάδας πόλο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Σέρρες: Πού θα γίνει αύριο Δευτέρα 26/1 διακοπή ρεύματος

25/01/26 6:37 μμ

Σέρρες: Πού θα γίνει διακοπή ρεύματος αύριο Δευτέρα 26/1

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η Ατλέτικο Μαδρίτης

25/01/26 6:29 μμ

La Liga: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πορεία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, έγραψαν συνθήματα στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου

25/01/26 6:28 μμ

Πορεία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, έγραψαν συνθήματα στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου

Συμβιβασμός στο συνέδριο της Νέας Αριστεράς

25/01/26 6:25 μμ

Συμβιβασμός στο συνέδριο της Νέας Αριστεράς

Πτώση 75χρονου από 4ο όροφο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

25/01/26 6:22 μμ

Πτώση 75χρονου από 4ο όροφο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης