Ν. Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης επέτρεπε στα καταδικασμένα μέλη της ΧΑ να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και ο κ. Τσίπρας ψαρεύει σε θολά νερά

Από τη Δημοτική Αγορά στον Πειραιά την οποία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο λεγόμενο «κόμμα Κασιδιάρη» κι επέκρινε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ακόμη και στο κορυφαίο ζήτημα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, αντί να ομονοήσουν για το πώς θα εμποδίσουμε την εγκληματική οργάνωση του νεοναζισμού, που υπονομεύει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, δεν μπόρεσαν να βρουν μια κοινή λύση».

Αναφέρθηκε μάλιστα προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «επί τρία χρόνια επέτρεπε στα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και ήρθε στο παρά πέντε να νομοθετήσει» αλλά και στον κ. Τσίπρα ο οποίος «δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει τον νόμο, που εμποδίζει τη συμμετοχή των ακροδεξιών φονιάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θέλοντας προφανώς να ψαρέψει ψήφους σε θολά νερά».

Advertisement

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ακόμη το κύμα ακρίβειας, όπου υπογράμμισε πως «ενώ μειώνεται ο πληθωρισμός, αυξάνονται ο τιμές στα τρόφιμα και το βιώνει αυτό κάθε ελληνικό νοικοκυριό και αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς προτείνουμε μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Και βέβαια μια δίκαιη, λυτρωτική λύση για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια».

Για το διακύβευμα των εκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, για να έχουμε πραγματικά μια απόφαση αλλαγής, μια νέα σελίδα δικαιοσύνης και προοπτικής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Advertisement
Babis

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «debate προγραμματικών θέσεων και όχι debate τοξικής σύγκρουσης».

«Θα είμαστε εκεί με τον προγραμματικό μας λόγο, τις αξίες μας, τις θέσεις μας για να δεσμευτούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που πρέπει να πάει η Ελλάδα και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια να φτιάχνουν τοξικά δίπολα, που δεν υπηρετούν τη χώρα, και τον λαό, παρά μόνο διχάζουν και δημιουργούν νέα προβλήματα. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, για να στείλουμε μήνυμα νίκης στις ερχόμενες εθνικές εκλογές» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε στη συνέχεια με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Στον διάλογο, που μοιράστηκαν οι δύο άνδρες μπροστά τις κάμερες, ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα περιλαμβάνεται και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ για την πυρκαγιά στην Κερατέα

10/08/25 1:35 μμ

Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ για την πυρκαγιά στην Κερατέα

Σορός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά

10/08/25 1:26 μμ

Σορός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά

Χαλκιδική: Αλλοδαποί αγοράζουν σωρηδόν ακίνητα και τα νοικιάζουν "μαύρα" σε ομοεθνείς τους

10/08/25 12:38 μμ

Χαλκιδική: Αλλοδαποί αγοράζουν σωρηδόν ακίνητα και τα νοικιάζουν “μαύρα” σε ομοεθνείς τους

Θεσσαλονίκη: Γεμάτη Βαλκάνιους τουρίστες η παραλία της Περαίας

10/08/25 12:24 μμ

Θεσσαλονίκη: Γεμάτη Βαλκάνιους τουρίστες η παραλία της Περαίας

Αμείωτος ο ρυθμός της εξόδου των Θεσσαλονικέων – Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

10/08/25 12:18 μμ

Αμείωτος ο ρυθμός της εξόδου των Θεσσαλονικέων – Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Αγροτοδασική πυρκαγιά τώρα στη Νέα Μουσινούπολη Κομοτηνής – Μήνυμα 112 ζητά την απομάκρυνση κατοίκων προς την Πανεπιστημιούπολη

10/08/25 12:25 μμ

Αγροτοδασική πυρκαγιά στη Νέα Μουσινούπολη Κομοτηνής – Μήνυμα 112 ζητά την απομάκρυνση κατοίκων προς την Πανεπιστημιούπολη

Ανακοίνωση της οικογένειας του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την ενίσχυση κοινωφελών φορέων

10/08/25 11:59 πμ

Ανακοίνωση της οικογένειας του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την ενίσχυση κοινωφελών φορέων

Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέβη τον Ρουβίκωνα της θεσμικής αυθαιρεσίας

10/08/25 11:55 πμ

Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διέβη τον Ρουβίκωνα της θεσμικής αυθαιρεσίας

Τι κάηκε από την φωτιά στην Κερατέα - Η ανάλυση της Υπηρεσίας Copernicus για την πληγείσα έκταση

10/08/25 11:50 πμ

Τι κάηκε από την φωτιά στην Κερατέα – Η ανάλυση της Υπηρεσίας Copernicus

Ελαφονήσι: Το ροζ όνειρο της Κρήτης - Δείτε video

10/08/25 11:35 πμ

Ελαφονήσι: Το ροζ όνειρο της Κρήτης – Δείτε video

10/08/25 11:13 πμ

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στην περιφερειακή οδό – Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά

Λένα Σαμαρά: Η συγκινητική ανάρτηση της παιδικής της φίλης, Λίλιαν Βιλδιρίδη

10/08/25 11:00 πμ

Λένα Σαμαρά: Η συγκινητική ανάρτηση της παιδικής της φίλης, Λίλιαν Βιλδιρίδη