Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA και μίλησε για την «Γη της Ελιάς» αλλά ... Περισσότερα

H Γη της Ελιάς: Το τέλος για τη Μυρτάλη πλησιάζει

Epiloges Press

Epiloges Press

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA και μίλησε για την «Γη της Ελιάς» αλλά και για την νέα του σειρά.

«Συζητάγαμε χρόνια για τη σειρά «Famagusta». Ήταν να γίνει το 2019 αλλά αισθανθήκαμε πως δεν είμαστε έτοιμοι και προτιμήσαμε να το κάνουμε τώρα για να βγει το 2024, όπου συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή. Και να είναι επετειακό».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε πως το καλοκαίρι του 2024 θα έχει ολοκληρωθεί η σειρά και μίλησε για την «Γη της Ελιάς», λέγοντας πως οι επόμενες μέρες θα έχουν πολλές ανατροπές .

«Εμένα οι ευθύνες μου δίνουν ζωή. Μ’ αρέσει να έχω άγχος και ευθύνες. Είμαι σε πολύ καλή φάση και έχω μεγάλη αγωνία και για τα δύο σήριαλ. Δεν επαναπαυόμαστε . Ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν αλλά η «Γη της Ελιάς» είναι σταθερή και γι’ αυτό πάμε και για τρίτη σεζόν».

«Ο Αλέξης θα σκοτώσει την Μυρτάλη»

Ο Ανδρέας Γεωργίου όμως, μίλησε και για τους ρόλους στην σειρά αλλά έδωσε και ένα συγκλονιστικό spoiler.

«Ο Στάθης είναι ένας χαρακτήρας με πολύ αξιοπρέπεια αλλά η Ιουλία τον έχει εκθέσει. Στα επόμενα επεισόδια ο Αλέξης θα σκοτώσει την Μυρτάλη. Εκεί θα δούμε μία συγκλονιστική ερμηνεία από την κ. Κορνίοδου γιατί εκείνη θα είναι αυτή που θα δώσει τον γιο της στην αστυνομία. Πάντα μία ιστορία ξεκινάει από κάπου και καταλήγει αλλού. Σε όσες σειρές έχω δουλέψει με την Βάνα, θέλει να έχουν βασικό ρόλο όλοι οι πρωταγωνιστές. Σιγά σιγά θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε και λίγο περισσότερο τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Έχει ένα πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε στο ‘’Τατουάζ’’. Μοιραία θα ερωτευτεί και εκεί θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τον ρόλο του».

Advertisement
Family Kitchen

Το τέλος για τη Μυρτάλη πλησιάζει – Πουλά τις μετοχές της

Δύο μήνες απέμειναν για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και το ενδιαφέρον για το φινάλε της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ολοένα και μεγαλώνει. Μέχρι τότε, οι συντελεστές επιφυλάσσουν καθηλωτικά επεισόδια όπως αυτά που θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Η Αρετή προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο ότι έχει μετανιώσει και θέλει να γυρίσει σελίδα, και τους επισκέπτεται στο σπίτι με δώρα. Παρόλα αυτά, η Χάιδω και ο Στάθης είναι καχύποπτοι με τη συμπεριφορά της και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να την πιστέψουν. Η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή. Έτσι, ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι, κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη. Ο Δημοσθένης «στριμώχνει» την Εύα και της ζητά πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη. Σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μυρτάλη ανοίγεται στη Μαρίνα και της δείχνει πώς πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. Στη συνέχεια, ο Αλέξης πιέζει τη Μυρτάλη να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν, αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητά εξηγήσεις. Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου.

Η Χρυσούλα βλέπει έναν άγνωστο άνδρα στον τάφο του Κίμωνα, τον ρωτάει ποιος είναι, εκείνος της λέει ένα ψέμα και φεύγει βιαστικός. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα διηγείται το περιστατικό στην Ασπασία. Στο μεταξύ, ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι προσπαθούν να μάθουν την ταυτότητά του. Αυτός που καταφέρνει να μάθει πρώτος το όνομά του, είναι ο Πότης. Η ψυχολόγος, απηυδισμένη με την Αρετή, σταματάει τις συνεδρίες τους και βέβαια η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να τη βρίσει. Ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου. Παράλληλα, η Ιουλία ανακοινώνει στον αδελφό της πως στο εξής θα κυκλοφορεί ελεύθερα με τον Στάθη και μάλιστα θα τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Η Μυρτάλη πηγαίνει στην Ιουλία και, με κλάματα, της αποκαλύπτει πως θέλει να τους πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει στο εξωτερικό.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θ.Λεονταρίδης: Άλλα δύο εργαστήρια για τις αναλύσεις στα αμνοερίφια

13/03/26 12:13 πμ

Θ.Λεονταρίδης: Άλλα δύο εργαστήρια για τις αναλύσεις στα αμνοερίφια

Αίτημα του Επιμελητηρίου Σερρών για παράταση προθεσμίας διόρθωσης ΚΑΔ και αναστολή επιβολής κυρώσεων

13/03/26 12:10 πμ

Αίτημα του Επιμελητηρίου Σερρών για παράταση προθεσμίας διόρθωσης ΚΑΔ και αναστολή επιβολής κυρώσεων

ΑΝΕΣΕΡ: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για έκτακτο προσωπικό για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

13/03/26 12:05 πμ

ΑΝΕΣΕΡ: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για έκτακτο προσωπικό για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν

13/03/26 12:01 πμ

«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν

Υπεγράφη η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας - video

12/03/26 11:54 μμ

Υπεγράφη η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – video

ΘΕΜΑ Από τα 4μ. το 1912 στα 6,31μ. το 2026: η εκτόξευση των ρεκόρ στο επί κοντώ

12/03/26 11:46 μμ

ΘΕΜΑ: Από τα 4μ. το 1912 στα 6,31μ. το 2026: η εκτόξευση των ρεκόρ στο επί κοντώ

Agrotica: Αποχώρησαν οι αγρότες που διαμαρτύρονταν μέσα στη ΔΕΘ, έδωσαν πορτοκάλια σε αστυνομικούς – Δείτε βίντεο

12/03/26 11:44 μμ

Agrotica: Αποχώρησαν οι αγρότες που διαμαρτύρονταν μέσα στη ΔΕΘ, έδωσαν πορτοκάλια σε αστυνομικούς – Δείτε βίντεο

Οι επιστήμονες ερεύνησαν το έδαφος κάτω από ένα από τα αρχαιότερα δέντρα της Γης – Αυτό που ανακάλυψαν είναι συγκλονιστικό

12/03/26 11:42 μμ

Οι επιστήμονες ερεύνησαν το έδαφος κάτω από ένα από τα αρχαιότερα δέντρα της Γης – Αυτό που ανακάλυψαν είναι συγκλονιστικό

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο απολογισμός των θυμάτων στην περιοχή

12/03/26 11:40 μμ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο απολογισμός των θυμάτων στην περιοχή

28o ΦΝΘ: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής και η μάχη για την ιστορική αλήθεια σε συζήτηση με τον Δ. Σωτηρόπουλο

12/03/26 11:39 μμ

28o ΦΝΘ: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής και η μάχη για την ιστορική αλήθεια σε συζήτηση με τον Δ. Σωτηρόπουλο

Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός από το European Heritage Hub

12/03/26 11:36 μμ

Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός από το European Heritage Hub

Άρειος Πάγος: Οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, δεν μπορεί να απολυθούν και δεν μπορεί να επανακαταταγούν στο α΄ μισθολογικό κλιμάκιο

12/03/26 11:34 μμ

Άρειος Πάγος: Οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, δεν μπορεί να απολυθούν και δεν μπορεί να επανακαταταγούν στο α΄ μισθολογικό κλιμάκιο